2777
2789
عنوان

سلام کسی تا حالا لنز طبی خریده

| مشاهده متن کامل بحث + 6058 بازدید | 52 پست
اره من پی آر کی کردم تا یکماه طول میکشه دیدخوب بشه چهارماه هم دید کاملتر میشه

منم میرم عمل میکنم محبت کردی عزیزدلم ممنونم که اینقدر قشنگ برام توضیح دادین

خدایا مرسی که منم لایق مادر شدن دونستی میشه برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات بفرستین.. مرسی از همتون ان شالله به حاجت دلتون برسین😍😍🌹
کلینیک چشم فوق‌ تخصصی‌ نور شعبه اصلی ش تهران هست و یکی هم در کرج داره من در‌کرج‌ عمل کردم رو د ...

راضی هستین منم چشام ضعیف خیلی نه ده میخوام عمل کنم خسته شدم حالا میام تهران ان شالله 

خدایا مرسی که منم لایق مادر شدن دونستی میشه برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات بفرستین.. مرسی از همتون ان شالله به حاجت دلتون برسین😍😍🌹

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم میرم عمل میکنم محبت کردی عزیزدلم ممنونم که اینقدر قشنگ برام توضیح دادین

اینشالا عمل کن راحت میشی والا خزینه عینک و لنز و مایع لنز هم کم نیست این روزا خواهش عزیزم هرسوالی داشتی درخدمتم.البته اینو بدون بعداز عمل تا مدتی بایدقطره بریزی و مرافب باشی چشمات ضربه نخورند

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
اینشالا عمل کن راحت میشی والا خزینه عینک و لنز و مایع لنز هم کم نیست این روزا خواهش عزیزم هرسوالی دا ...

اره بخدا همون ده بیست تومن آدم خرج کنه راحت میشه من دهنم با بچه وعینک سرویس 

اره بخدا همون ده بیست تومن آدم خرج کنه راحت میشه من دهنم با بچه وعینک سرویس 

دقیقا اینشالا تحقیق کن دکتر خوب عمل کن.ففط از عوارض عمل خشکی چشم تا یمدت هست که باید باهاش کنار بیای.  اشک مصنوعی بریزی.ولی بازم بنظرم می ارزه برامنیکه بدون عینک عملا  هیچی نمیدیدم

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.