2777
2789
عنوان

سلام کسی تا حالا لنز طبی خریده

| مشاهده متن کامل بحث + 6058 بازدید | 52 پست
ان شاءالله عملت عالی انجام شده و دیگه هیچ وقت کارت به عینک نمیفته

حساب کن من ده ساله ازدواج کردم خاتواده شوهرم خیلیاشون نمیدونستن من عینک‌میزنم‌یماه قبل عملم‌که مجبور شدم عینک‌بزنم‌فهمیدن  

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
اینشالا واقعا از بچگی از عینک متنفر بودم از بیست سالگیم ببعد همش لنز میذاشتم

درکت میکنم خیلی کار خوبی کردی انجام دادی عزیزم

راستی هزینه عمل چ قدر شد؟

من آخرین بار پرسیدم گفتن 12 تومن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی گلم

خواهش عزیزم

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
پی آر کی کردم .خودم بیست سال لنز طبی میذاشتم دبگه اذیت بودم واقعا از عینک و لنز

عزیزم شما که عمل کردین شماره چشتون چقدر بودع؟؟؟

خدایا مرسی که منم لایق مادر شدن دونستی میشه برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات بفرستین.. مرسی از همتون ان شالله به حاجت دلتون برسین😍😍🌹
من یه ماه و نیم عمل کردم شماره چشمتون چنده؟من شماره بالا بودم.فعلا تا چهارماه هم طول میکشه دیدم کامل ...

منم شماره چشمم بالاست شماهم لیزیک کردن ؟اسم عملتون میگید

خدایا مرسی که منم لایق مادر شدن دونستی میشه برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات بفرستین.. مرسی از همتون ان شالله به حاجت دلتون برسین😍😍🌹
میشه بفرمایید  کدوم شهر عمل کردید؟

کلینیک چشم فوق‌ تخصصی‌ نور

شعبه اصلی ش تهران هست

و یکی هم در کرج داره من در‌کرج‌ عمل کردم

رو دستش نیومده . حتی از کشور های عربی هم میان اینجا عمل میکنن . گوگل یع سرچ‌بزنید میاره

عزیزم شما که عمل کردین شماره چشتون چقدر بودع؟؟؟

شمارم نه بود نزدیک بین یعنی نزدیکو خوب میدیدم دور نمیدیدم

منم شماره چشمم بالاست شماهم لیزیک کردن ؟اسم عملتون میگید

اره من پی آر کی کردم تا یکماه طول میکشه دیدخوب بشه چهارماه هم دید کاملتر میشه