2777
2789
عنوان

سریال 100😭😭😭

2054 بازدید | 13 پست

چرا فین مرد ؟؟؟؟؟نبایددددد میمیرد لعنتی

به بیرحم ترین شکل ممکن کشتش کلارک ناااامررد

من روش کراش بودم لعنتی

دیگه انگیزه ای برای ادامش ندارم

میگه گربه ی گرگه مرده  !😅

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من قرار بود در اینده ببینمش  که اسپویل شد برام😂💛

من دیدم آدمایی که سرشون شلوغه وقت پیدا میکنن.دیدم آدمایی که ارتباطشون بده خوب ارتباط برقرار میکنن.دیدم اونایی که نمیتونن خوب چت کنن خیلی سریع جواب میدن و یه پاراگراف کامل مینویسن.دیدم اونایی برای یه رابطه آمادگی ندارن توی دوبار هم صحبتی آمادگی پیدا میکنن، همه ی اینا رو گفتم که بدونی اگه یکی تو رو بخواد و واقعا دوستت داشته باشه لازم نیست که تو ازش بخوای:) 

فک کنم دو فصلو دیدم، چقدر از دختره بدم میاد، به خاطر همون نقش اولش که نچسب بود ادامش ندادم. کل قهرمانای سریالم زن بودن یجوری بود

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

کلارک عاشق فین بود :) 

ناگزیر بود 

عشق زبانی ست که بی آن نتوان زیست✨WREW                                                                                                                                   

۲ بار دیدم ۱۰۰ رو 

من که اصن افسردگی گررفتممم

هاا فین خیلی خشگل بود .. 

ولی فصلای بعدیش قشنگه واقن

اووو هنوز اول راهی یه جاهاایی به شدت از کلارک متنفر میشی اما تنها راه برای بقای بقیه بود یه جاهایی اینقدر تصمیماتش سخت میشه ک نگووووو  من تا اون فصل که بچه های اون پسر ژاپنیه اسمش یادم نیس.  اون تو فضا جوون میشه رو دیدم