2777
2789
عنوان

سوال شخصی 😶❌️❌️❌️

2372 بازدید | 82 پست

زیر ۱۸ سال ،اقایون لطفا برید رد شدید اینجا برای شما نیست 

حرکت کننننن⚠️⚠️⚠️⛔️⛔️

یه سوالی بدجوری ذهنمو مشغولل کردم همش ام به خاطر تبلیغای اینستاو این رماناس واقعا رنگ بیکینی تاثیر داره تو رابطه ؟؟ببخشید بخشید که میپرسم مثلا اگ تیره باشه شوهره میگ اه اه برو من نمیخوامت🙁😶یا مثلا سرد بشه ؟چطوریه که این موضوع انقدر پراهمیت شده خب اخه شیو هست دوران قاعدگی هست نمیشه که روشن بمونه  حالا بیاو دوبار ام تو گرما ساپورت یا جذب بپوش من اول واسم اهمیت نداشت ولی الان واقعا دارم بهش فکر میکنم یعنی واقعا تاثیر داره ؟برا من کمی تیره اس ببشتر ام کشاله رانم 

تاوان ام یه دروغ بود واسه گول زدن آدم های ساده...🖤🖇دهه هشتادی ام اره ولی نه اهل پارتی و مهمونی ام نه هیچ خلافی دارم واسه ایندم تلاش میکنم و درس میخونم 🙂🤍اینجا همه یه مشگلی دارن که از بی کسی اومدن واسه درد دل لطفا باحفظ شعوریات انسانی رفتار کنیم پشت هر اکانت یه قلب میتپه:)>>>یادمون باشه واسه چی زندگی میکنیم ما نه زد زنیم نه زد مرد ماها همه انسانیم ♡مرا کور فرض کنید چون علاقه ای به دیدنتان ندارم:((یک عدد درونگرای عشق کتاب و فیلم و شیرکاکائو🧋🧋کاربر قدیمی سایتم که همش میترکه  لطفا اگ نمیتونی مودب باشی روی من ریپلای نکن و تو تاپییک هام اگ مخالف نظر شخصیته شرکت نکن چون من مادرت نیستم ادب و شعور یادت بدم 🗿🧋

شما ادامه بدین من افراد آنلاین رو مشاهده می کنم😂🧐🧐👩‍🦯

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اره عزیزم...اهمیت داره باعث جذب و تحریک میشه

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
اره تاثیر داره

چطور؟

تاوان ام یه دروغ بود واسه گول زدن آدم های ساده...🖤🖇دهه هشتادی ام اره ولی نه اهل پارتی و مهمونی ام نه هیچ خلافی دارم واسه ایندم تلاش میکنم و درس میخونم 🙂🤍اینجا همه یه مشگلی دارن که از بی کسی اومدن واسه درد دل لطفا باحفظ شعوریات انسانی رفتار کنیم پشت هر اکانت یه قلب میتپه:)>>>یادمون باشه واسه چی زندگی میکنیم ما نه زد زنیم نه زد مرد ماها همه انسانیم ♡مرا کور فرض کنید چون علاقه ای به دیدنتان ندارم:((یک عدد درونگرای عشق کتاب و فیلم و شیرکاکائو🧋🧋کاربر قدیمی سایتم که همش میترکه  لطفا اگ نمیتونی مودب باشی روی من ریپلای نکن و تو تاپییک هام اگ مخالف نظر شخصیته شرکت نکن چون من مادرت نیستم ادب و شعور یادت بدم 🗿🧋

خانومی سوالتون برای یک سایت عمومی مناسب نیست

اینم که نوشتید نیان، همشون میان

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

ن فکر نکنم تاثیر داشته باشه 

' میگفت: ایران تنها کشوریه که اگه مردمش برای حمایت از کشورهای دیگه به خیابان بیایند حماسه آفریدند، اما اگر برای دفاع از حق خودشان به خیابان بیایند،آشوبگر،فتنه گر و خائنن... من از نسل اعراب نیستم،من از نسل پدرم کوروش بزرگم👑(:

ن بابااااا ببخشید اینو میگمااا ولی مردا وقتی شهوت بزنه ب چشمشون دیگ مهم نیس ک سیاه باشه یا سفید یا ...

چطور بعضیا میکن