2777
2789
عنوان

سوال شخصی 😶❌️❌️❌️

| مشاهده متن کامل بحث + 2372 بازدید | 82 پست
ن بابااااا ببخشید اینو میگمااا ولی مردا وقتی شهوت بزنه ب چشمشون دیگ مهم نیس ک سیاه باشه یا سفید یا ...

چطور بعضیا میگن تاثیر داره

تاوان ام یه دروغ بود واسه گول زدن آدم های ساده...🖤🖇دهه هشتادی ام اره ولی نه اهل پارتی و مهمونی ام نه هیچ خلافی دارم واسه ایندم تلاش میکنم و درس میخونم 🙂🤍اینجا همه یه مشگلی دارن که از بی کسی اومدن واسه درد دل لطفا باحفظ شعوریات انسانی رفتار کنیم پشت هر اکانت یه قلب میتپه:)>>>یادمون باشه واسه چی زندگی میکنیم ما نه زد زنیم نه زد مرد ماها همه انسانیم ♡مرا کور فرض کنید چون علاقه ای به دیدنتان ندارم:((یک عدد درونگرای عشق کتاب و فیلم و شیرکاکائو🧋🧋کاربر قدیمی سایتم که همش میترکه  لطفا اگ نمیتونی مودب باشی روی من ریپلای نکن و تو تاپییک هام اگ مخالف نظر شخصیته شرکت نکن چون من مادرت نیستم ادب و شعور یادت بدم 🗿🧋

نه بابا بیخیال مگه خود مردا اونجاشون صاف و خوشگله؟ ت خ م ا شون پر از چروک و پشم و مال بعضیا سیاه و سوخته 🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️

چقد ما زنا دنبال پسندیده شدن توسط جنس مذکریم واسه همون تن به هر عمل اشغالی میدیم 

به اون تبلیغا هم توجه نکن عزیز اونا فقط میخان ازت پول بکشن 

آدما قاضی های خوبی برای اشتباهات بقیه ان و وکیل های خوبی برای اشتباهات خودشون 😉👌🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره عزیزم...اهمیت داره باعث جذب و تحریک میشه

ماها چ کنیم پس😶🤣

تاوان ام یه دروغ بود واسه گول زدن آدم های ساده...🖤🖇دهه هشتادی ام اره ولی نه اهل پارتی و مهمونی ام نه هیچ خلافی دارم واسه ایندم تلاش میکنم و درس میخونم 🙂🤍اینجا همه یه مشگلی دارن که از بی کسی اومدن واسه درد دل لطفا باحفظ شعوریات انسانی رفتار کنیم پشت هر اکانت یه قلب میتپه:)>>>یادمون باشه واسه چی زندگی میکنیم ما نه زد زنیم نه زد مرد ماها همه انسانیم ♡مرا کور فرض کنید چون علاقه ای به دیدنتان ندارم:((یک عدد درونگرای عشق کتاب و فیلم و شیرکاکائو🧋🧋کاربر قدیمی سایتم که همش میترکه  لطفا اگ نمیتونی مودب باشی روی من ریپلای نکن و تو تاپییک هام اگ مخالف نظر شخصیته شرکت نکن چون من مادرت نیستم ادب و شعور یادت بدم 🗿🧋
نه بابا بیخیال مگه خود مردا اونجاشون صاف و خوشگله؟ خ م ا شون پر از چروک و پشم و مال بعضیا سیاه و سوخ ...

خب ددسته ک مهم نیست فک کن شوهر کنی بهت بگ عه سیاهی😶🤣🤣🤣🤣

همه چیز برمیگرده به اعتماد بنفس خودتون  اگر همسرتون حس کنه شما از این موضوع ناراحتید و براتون ...

دقیقا درست میگه ایشون 

خودتونو دست بالا بگیرین. هرگز این چیزا رو نمیگن

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲
من فکرمیکنم برا مردایی ک فیلم پو‌رن دیدن تاثیر داره وگرنه اگ تو بگی اقا مال همهههههه همینه. اون چی ...

همه مردا الان تو مجردی فیلم میبینن بدبختی اینجاست

خب ددسته ک مهم نیست فک کن شوهر کنی بهت بگ عه سیاهی😶🤣🤣🤣🤣

بگو پول بده سفید کنم یا بگو قرار نیس همه سفید و بی نقص باشن ژن داریم تا ژن 

ژن ایرانی ها همینه دیگ 

آدما قاضی های خوبی برای اشتباهات بقیه ان و وکیل های خوبی برای اشتباهات خودشون 😉👌🏻

اقایی که با نیسان ابی اومدی حرکت کن داداش بزن کنار😑😂

‏جایی دورتر از خودم ایستاده‌ام، به تماشای کسی که جای من زندگی میکند! و چه بی‌رحمانه تنهاست، و چه به ناچار قوی...🖤