2777
2789
یه‌نفر گفته بعد یه مدت عشق تکراری میشه درصورتی که عشق واقعی تکراری نمیشه😑بابای من مامانمو ۲۶ سال پی ...

من دیدگاه خودمو گفتم هرکس یه نظری داره 

شد شد، نشد میریم زیر خاک، بیخیال ارزوها💔🖤
بنظرت عاشق خسته میشه بعد تلاش زیاد بعده نرسیدن؟؟؟

بذار برات بگم پس🥺🙂

شوهر خواهر من اون زمان که هیشکی نمیدونست و با ابجیم دوست بودن یه بیماری گرفت توی یکی از چشاش تومار بود چشاش تار شده بود باید هر ماه میرفت تهران یا عمل یا تزریق بعد اومد به ابجیم گفت من مریض شدم امکانش هست اصلا دیگه نتونم ببینم زندگیه تو با من خراب میشه ابجیمم شک شده روز بعدش بهش گفته که مشکلی نداره و عاشقشه ولی شوهر ابجیم گفته من بخاطر خودخواهی و اینکه عاشقتم نمیتونم زندگیتو خراب کنم اگه کامل نابینا بشم تو میشی پرستارم سه ماه هم گوشیشو خاموش کرده و چون روحیش خراب شده بود و تو چشاش تومار داشت 

ولی بعد چندماه پیام داده به ابجیم که حالش خیلی بده و نمیتونه فراموشش کنه الان یه ساله ازدواج کردن دکتر گفته بخاطر اینکه همسرت همه جوره کنارته روحیه بهت داده حالت بهتره بهت رسیدگی کرده چشات داره بهتر میشه نیازی نیست هرماه بیای تزریق🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرت ممکنه عاشق بعد از تلاش زیاد و نرسیدن خسته شه و بخواد بره؟

اصصصصلا بخدا هیچوقت نمیره مگ اینک بره اون دنیا خدایی نکرده باور کن 

ب هیچ وجه درخواست دوستی نمی‌پذیرم 👿 کاربری دست دو نفره 👭 ... هر بژی کورد 
بذار برات بگم پس🥺🙂 شوهر خواهر من اون زمان که هیشکی نمیدونست و با ابجیم دوست بودن یه بیماری گرفت ت ...

پس واجب شد پیامشو بفرستم برات

یه لحظه صبر کن کپی کنم واست بخون

حرفات راسته الان جوونا بخدا خییلی ح ش ری شدن من واقع ازشون میترسم باور میکنی دیگ جواب سلام پسرای فام ...

اوهوم🤌

هر کاری کردم چهار دیواریِ دلم بشه خونَت اما نشد 🖤      لینکِ تاپیکِ شیرینی پزیِ من✨                                    مثل یه پرنده که همه پراشو چیدن..پشت تو راه اومدم تو رو نفس کشیدم..من میترسیدم ولی بخاطرت پریدم..چون دلم میخاست برات بمیرم و نگام کنی..جاش فقط حسابمو از عاشقات جدا کنی..زخمی که میخورم از آدما رو دوا کنی1401/04/2یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه.کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم...🚶 آغوشتو به غیرِ من به روی هیشکی وا نکن منو از این دلخوشی و آرامشم جدا نکن..من برایِ با تو بودن پُرِ عشق و خواهشم..واسه بودن کنارت تو بگو به هرکجا پَر میکشم...💜 اون روزُ میبینم بگردی دنبالم بپرسی از همه هنوز دوستت دارم💔؟‌ به این فکر کنم چی موند ازت برام؟به این فکر کنی بدونِ تو کجام؟ نگاه کنی برات چی مونده از شکست؟پُلایی که یه شب پشتِ سرت شکست  ندونی از خودت کجا فرار کنی؟ندونی با دِلِت باید چیکار کنی  به این فکر کنی چجوری برگردی بپرسی از خودت کجا گمم کردی  شاید یه روزِ سرد شاید یه نیمه شب دلت بخواد بشه برگردی به عقب🌙
ممکنه عاشق خسته شه از تلاش زیاد بعده نرسیدن و بخواد بره؟

نه ی پسر و  دختری عاشق هم شدن میگم عاشق ن هوس دختره پدرش خیییلیی پولدار بود  پسره هیچی نداشت اما بدجور بهم دلبستن بعدش پدر دختره کلا براش عار بود ک ی دونه دخترشو بده ب همچین پسری ی ، دختره هم اصلا شوهر نمی‌کرد همه می‌دونستن ک همو میخوان ی روز پدر دختره ب پسره میگ بیا همین الان هر چقدر پول بخوای بهت میدم فقط پاتو از کفش دخترم بکش پسره ام میگ هر چقدر پول خرج میکنم برا دیه ی اون کسی ک مانع ازدواج ما بشه حالا اگ هوس بود سریعا ی مبلغ رو میگفت میگفت میرم عشق و حال 

باشه عزیزم چندسالته؟

تو یکم یکم فقط منو ببین منو امتحان کن منو بشناس ببین اگ یکم اون چیزی ک فکر می‌کنی ک کنارش بتونی زندگی کنی باشم یا خدایی نکرده به مشکل بخوری باشم

به مرگ خودم میدونی چقدر برام عزیزی جوری میرم ک حتی به فکرت نرسه این باز ریپلای بزنه یا پی ام بده اصلا منو دیگ نبینی

بعد از صحبت و ندادنه فرصت من این پیامو فرستاد

میرم 😞 دیگ نرنجونمت ❤دیگ‌مزاحمت نمیشماز یه طرف نشدش ولی پیش خودم سر بلندم ک همه کار کردمیه آدم دیگ میتونه چیکار کنه چقدر بجنگه اونم یه طرفه باشه

بنظرتون راسته ک میگه عاشقه؟؟شما چ حسی دریافت کردید

مهم بنیاد هرچیزیه عشق برام وجود نداره  بنیاد عشق دوست داشتنه  که دوست داشتم برای دوستمون ...

میدونم ولی منم برا این گفتم ک الان ب قول شما خیلیا ب هوای عشق میرن طعمه گرگ میشن برا این توضیح دادم ک ساده و زود باور نباشن وگرنه مخالفتی با کسی ندارم کلا 

نه ی پسر و  دختری عاشق هم شدن میگم عاشق ن هوس دختره پدرش خیییلیی پولدار بود  پسره هیچی ندا ...

این پیامشه بخون بگو بنظرت عاشقه واقعا یا ن

تو یکم یکم فقط منو ببین منو امتحان کن منو بشناس ببین اگ یکم اون چیزی ک فکر می‌کنی ک کنارش بتونی زندگی کنی باشم یا خدایی نکرده به مشکل بخوری باشم

به مرگ خودم میدونی چقدر برام عزیزی جوری میرم ک حتی به فکرت نرسه این باز ریپلای بزنه یا پی ام بده اصلا منو دیگ نبینی

بعد از صحبت و ندادنه فرصت من این پیامو فرستاد

میرم 😞 دیگ نرنجونمت ❤دیگ‌مزاحمت نمیشماز یه طرف نشدش ولی پیش خودم سر بلندم ک همه کار کردمیه آدم دیگ میتونه چیکار کنه چقدر بجنگه اونم یه طرفه باشه

بنظرتون راسته ک میگه عاشقه؟؟شما چ حسی دریافت کردید

این پیامشه بخون بگو بنظرت عاشقه واقعا یا ن تو یکم یکم فقط منو ببین منو امتحان کن منو بشناس ببین اگ . ..

والا چی بگم عزیزم نمیدونم باید چی بگم 

ولی خب مگ چن سالتونه چرا ازدواج نمیکنین ؟

والا چی بگم عزیزم نمیدونم باید چی بگم  ولی خب مگ چن سالتونه چرا ازدواج نمیکنین ؟

اومدن خواستاری جواب منفی دادم دوباره پیگیر شد فرصت دوباره خواست

ایشون۲۵ من۲۲

اومدن خواستاری جواب منفی دادم دوباره پیگیر شد فرصت دوباره خواست ایشون۲۵ من۲۲

چرا رد دادی ؟ تو ام دوسش داری ؟

خب وقتی اومده خواستگاریت یعنی دوست داره خب برا دوستی ک نمیخواد تو رو دیگ برا زندگی انتخابت کرده الان 

تو باید دنبال این باشی ک بفهمی ک خصلت هاش چطوری چی میخواد از آینده مردی هست ک بتونی بهش تکیه کنی و بهش اعتماد کنی دنبال اینا باش عزیزم 

انشالله ک هر چی خیرته گلم 🤲🌺