2777
2789

شاید بفهمی عاشقی ولی هیچوقت نمیتونی بفهمی عاشقه

هر کاری کردم چهار دیواریِ دلم بشه خونَت اما نشد 🖤      لینکِ تاپیکِ شیرینی پزیِ من✨                                    مثل یه پرنده که همه پراشو چیدن..پشت تو راه اومدم تو رو نفس کشیدم..من میترسیدم ولی بخاطرت پریدم..چون دلم میخاست برات بمیرم و نگام کنی..جاش فقط حسابمو از عاشقات جدا کنی..زخمی که میخورم از آدما رو دوا کنی1401/04/2یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه.کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم...🚶 آغوشتو به غیرِ من به روی هیشکی وا نکن منو از این دلخوشی و آرامشم جدا نکن..من برایِ با تو بودن پُرِ عشق و خواهشم..واسه بودن کنارت تو بگو به هرکجا پَر میکشم...💜 اون روزُ میبینم بگردی دنبالم بپرسی از همه هنوز دوستت دارم💔؟‌ به این فکر کنم چی موند ازت برام؟به این فکر کنی بدونِ تو کجام؟ نگاه کنی برات چی مونده از شکست؟پُلایی که یه شب پشتِ سرت شکست  ندونی از خودت کجا فرار کنی؟ندونی با دِلِت باید چیکار کنی  به این فکر کنی چجوری برگردی بپرسی از خودت کجا گمم کردی  شاید یه روزِ سرد شاید یه نیمه شب دلت بخواد بشه برگردی به عقب🌙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عشق ی چیزی ک اصلا نمیشه توصیفش کرد ی وقتایی اینقد حالتو خوب میکنه ک انگار رو ابرایی و ی وقتاییم اینقد حالت بهم میریزه ک انگار غرق شدی   

ب هیچ وجه درخواست دوستی نمی‌پذیرم 👿 کاربری دست دو نفره 👭 ... هر بژی کورد 

ازنشونه های میتونه این باشه، کسیو که میبینی قلبت به تند ترین حالت ممکن بزنه و دستات از بودنش و استرس زیاد خیس عرق بشه و پاهات سست و یخ بشه 

ولی معتقد نیستم بهش 

شد شد، نشد میریم زیر خاک، بیخیال ارزوها💔🖤

هیچ عشقی وجود نداره ما آدما برای اینک تنها نباشیم به یکی دیگ میگیم عشقم

بعداز ب مدت هم برامون عادی میش

8...(یک توآزردمرا..ویک جهان شادم نکرد..)...دلتنگی خیلی نامرده.ازیک جایی به بعد می شینی یه گوشه با بغض نگاه میکنی تا زندگی تموم بشه...۴آبان۱۴۰۱ عشقم برای همیشه ترکم کرد بعدازاون دیگ هرگز به هیییچکس اعتمادنمیکنم عاشق نمیشم تنهایی رو باجون ودل نگه میدارم خیلی دوسش داشتم صداش آرومم میکرد..ارزومه پشیمون بشه ی روزی برگرده ارزوش باش یک بار دیگ باهاش حرف بزنم فقط دنبالم بگرده وتوحسرتم بسوزه ک هییچ کس مث من دوسش نداشت...دلتنگم 😔😔دلم میخوادیکی بیاد دستموبگیره بلندم کنه بگه میدونم چقدرسختی کشیدی میدونم شبهات پر از دردبود میدونم چقداشک ریختی اما‌ازاین به بعد هرچ  قبل من بود فقط کابوس بود...یکی بیادکه نره یکی که ازچرت ترین چیزها براش حرف بزنم وخسته نشه ..🥀ب سلامتی اون روزی که  اونی ک ترکم کرد تاوان پس بده دلش مثل دل من بشکنه هرشب مث من اشک بریزه ازدلتنگی نابودبشه ب سلامتی روزی که داغ عزیزترین ادم زندگیش بره توی دلش بسلامتی روزی ک بیچارگیش روببینم..روزی اروم میشم ک  اون تاوان پس بده سنگدل نیستم ولی درحقم ظلم شد ب زور منواز خودش جداکرد..دوسال منو عاشق خودش کردوبا بی رحمی ترکم کرد پس ب سلامتی  شکست اون🥂دلم گرفته هیشکی نیست که ببینه غروبا چجوری  اشک روی گونم می شینه😔دلم میخواد خودمو بردارم برم یه جای دور خییلی دور هیچکس رونبینم حتی گوشیمم نبرم صدای کسی رو نشنوم..🥀..امیدوارم هرکجا هستی همیشه غمگین باشی.۱۰دی صدای شکستنش روشنیدم خدا جای حق نشسته

عشق=ی مشت هورمون

بعد ی هفته،ی سال ۵ سال میخانه

و طرف میدونه گوهی بیش نخورده=مربوط ب جنس مخالف

عشق ب حیوانات=ذات پاک

عشق ب کتابا ب یاد گیری=مغز فعال

عشق ب خانواده=نشاط،همدلی،پیوند محکم

عشق ب خدا=ایمان

عشق ب فلزات ماشین موتور=هیجانات)خودمم اینو دوس دارم البته  موتورو)

و کلی عشقای دیگ

من ۱۶ سالمه احساس میکنم بچم واسه این حرفا😂ولی ابجیم که ۲۲ سالشه و ازدواج کرده میگه که عشق یعنی با تمام داشته ها و نداشته هاش دوسش داشته روز اول که میبینیش جوری بشینه به دلت که هیچ وقت نتونی حتی به نبودش فکر کنی

ابجیم تو سن ۱۶_۱۷ با شوهر خواهرم دوست بود به این صورت که شوهر ابجیم اون موقه ۱۸ سالش بود از ابجیم جزوه فیزیک میخواست واسه کنکور بخونه بعد یه بار که همو دیدن دوتایی عاشق هم شدن الان ازدواج کردن😂