2777
2789
چرانمیتونی بفهمی عاشقته ؟‌ 

چون ممکنه دروغ بگه

ممکنه بازیت بده

ممکنه قصدش سواستفاده باشه

ممکنه بخواد وابستت کنه

حتی ممکنه سرت شرط بندی کرده باشه

و هزاران احتمال تلخ دیگه

دخترا اعتماد نکنید توروخدا

من تجربه کردم شما نکنید....

هر کاری کردم چهار دیواریِ دلم بشه خونَت اما نشد 🖤      لینکِ تاپیکِ شیرینی پزیِ من✨                                    مثل یه پرنده که همه پراشو چیدن..پشت تو راه اومدم تو رو نفس کشیدم..من میترسیدم ولی بخاطرت پریدم..چون دلم میخاست برات بمیرم و نگام کنی..جاش فقط حسابمو از عاشقات جدا کنی..زخمی که میخورم از آدما رو دوا کنی1401/04/2یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه.کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم...🚶 آغوشتو به غیرِ من به روی هیشکی وا نکن منو از این دلخوشی و آرامشم جدا نکن..من برایِ با تو بودن پُرِ عشق و خواهشم..واسه بودن کنارت تو بگو به هرکجا پَر میکشم...💜 اون روزُ میبینم بگردی دنبالم بپرسی از همه هنوز دوستت دارم💔؟‌ به این فکر کنم چی موند ازت برام؟به این فکر کنی بدونِ تو کجام؟ نگاه کنی برات چی مونده از شکست؟پُلایی که یه شب پشتِ سرت شکست  ندونی از خودت کجا فرار کنی؟ندونی با دِلِت باید چیکار کنی  به این فکر کنی چجوری برگردی بپرسی از خودت کجا گمم کردی  شاید یه روزِ سرد شاید یه نیمه شب دلت بخواد بشه برگردی به عقب🌙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی اینم بگم ک برا خیلیا هوس رو بجای عشق تعبیر میکنن ک زمین و آسمون با هم فرق میکنن هوس خیلی زود میگذره و دووم نداره اما عشق ی چیزیه ک وقتی از هم دورم باشت حتی ب سال هم بکشه همو نبینن همو با هیچکی عوض نمیکنن 

ب هیچ وجه درخواست دوستی نمی‌پذیرم 👿 کاربری دست دو نفره 👭 ... هر بژی کورد 

یه‌نفر گفته بعد یه مدت عشق تکراری میشه درصورتی که عشق واقعی تکراری نمیشه😑بابای من مامانمو ۲۶ سال پیش دید اون موقه بابام ۲۱ سالش بود مامانم ۱۶ سالش بود باز دوتایی عاشق هم شدن الان هنوز که هنوزه بابام میگه هیچ وقت یادم نمیره چجوری از اتوبوس‌پیاده شدی برگشتی پشت سرتو نگاه کردی من دیدمت عاشقت شدم😭😂یکم لوس و چندش بود😂 ولی گفتم که عزیزم بدونی عشق تکراری اصلا نمیشهههه

مررسی از همه نظراتون تک تکشو خوندم بنظرتون از کجا میشه فهمید طرف عاشقته؟؟؟؟؟خواستگادمه میگه عاشقه

عشق یجیز پوچ و مبهمه 

اصل دوست داشتنه که اونم به زودی به وجود نمیاد که اگه بیاد زودم ازبین میره، 

دوست داشتن به مرور زمان بوجود میاد و به سادگی ازبین نمیره 

باید براش مهم باشی، به حدی که نبودت دیوونش کنه

اونقدری درگیر باشه که تو مشکلا درکت کنه 

باغمت اونم غم داشته باشه و با شاد بودنت شاد بشه 

اینکه اگه یه روز تو لاک خودتی اینقدر تو کوکت بره تا بفهمه مشکلت چیه و برات حلش کنه

اینه دوست داشتن.. 

شد شد، نشد میریم زیر خاک، بیخیال ارزوها💔🖤
اسی اینم بگم ک برا خیلیا هوس رو بجای عشق تعبیر میکنن ک زمین و آسمون با هم فرق میکنن هوس خیلی زود میگ ...

بنظرت ممکنه عاشق بعد از تلاش زیاد و نرسیدن خسته شه و بخواد بره؟

تازه بفهمی هم چیزی عوض نمیشه بعد یمدت براش میشی تکرار و دیگه عشقی وجود نداره 

عزیزم اون دیگ اصصصلا حیییفه ک بگی عشق آن اسمش هوس هستش 

یه‌نفر گفته بعد یه مدت عشق تکراری میشه درصورتی که عشق واقعی تکراری نمیشه😑بابای من مامانمو ۲۶ سال پی ...

ممکنه عاشق خسته شه از تلاش زیاد بعده نرسیدن و بخواد بره؟

عزیزم اون دیگ اصصصلا حیییفه ک بگی عشق آن اسمش هوس هستش 

مهم بنیاد هرچیزیه عشق برام وجود نداره 

بنیاد عشق دوست داشتنه 

که دوست داشتم برای دوستمون توضیح دادم خلاصه هرکس یه دیدگاهی داره منم دیدگاهمو گفتم 

شد شد، نشد میریم زیر خاک، بیخیال ارزوها💔🖤
چون ممکنه دروغ بگه ممکنه بازیت بده ممکنه قصدش سواستفاده باشه ممکنه بخواد وابستت کنه حتی مم ...

حرفات راسته الان جوونا بخدا خییلی ح ش ری شدن من واقع ازشون میترسم باور میکنی دیگ جواب سلام پسرای فامیلمون رو ب زور میدم چون همه یجوری رفتار میکنن ک باهاشون دوست شی و ازت اسفاده شونو بکنن حالم بهم میخوره ازشون الان واقعا خوب کمه ولی پسر اگ عاشق باشه طرفش برا ارزش داره و اصلا سراغ رابطه قبل ازدواج نمیره بخدا در غیر اینصورت ت هوسه عشق نیست باور کنید