2777
2789
عنوان

وکیل داریم!؟سوال راجب ارث دارم

379 بازدید | 32 پست

اقا یه سوال؟

اگر یه اقایی دوتا بچه داشته باشه یه دختر و یه پسر

هردو بچه داشتن باشن

دختر زودتر از پدرش فوت بشه

اموال به خانومش و پسرش میرسه درسته؟

حالا اگر خانومش پسرش بچه های پسرش و زن پسرش فوت بشن اموال به کی میرسه؟

با این همه زنجیر به رقص آی و رها باش...🙂                 دست خطی که تورا عاشق کرد شوخی کاغذی ماست بخند:)                     قوی تر از دیروز!!!🌱❤️

اگر فرزند زودتر از پدر و مادر فوت كنه بهش ارثي تعلق نميگيره و ب نوه ها چيزي نميرسه

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به بچه برادر خيلي پيچيده گفتي ولي😩

😂😂😂همین به ذهنم رسید

چرا به نوه دختری ک مادرش زودتر فوت شده نمیرسه؟

با این همه زنجیر به رقص آی و رها باش...🙂                 دست خطی که تورا عاشق کرد شوخی کاغذی ماست بخند:)                     قوی تر از دیروز!!!🌱❤️
اگر فرزند زودتر از پدر و مادر فوت كنه بهش ارثي تعلق نميگيره و ب نوه ها چيزي نميرسه

اینو اوکیم ولی بعد از فوت فرزندای دیگ به کی میرسه

😂😂😂همین به ذهنم رسید چرا به نوه دختری ک مادرش زودتر فوت شده نمیرسه؟

چون فرزند طبقه بالاتري از وارث هست نسبت ب نوه

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
اینو اوکیم ولی بعد از فوت فرزندای دیگ به کی میرسه

خب ي بار ديگه درست بگو سوالت من نفهميدم

😂😂😂همین به ذهنم رسید چرا به نوه دختری ک مادرش زودتر فوت شده نمیرسه؟

یه  اقایی تموم اعضای خانوادش بمیرن جز یه نوه دختری ک مادرش زودتر از خودش مرده

ارث میرسه بهش؟