2777
2789
عنوان

وکیل داریم!؟سوال راجب ارث دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 32 پست
عزيزم اگه دخترش بچه داشته باشه كه سهم مادرش به بچه ميرسه

ببین بزار درستشو بگم

من یه دایی دارم ک دوتا بچه داره با مادربزرگ البته داشتم دیگ نیس

مادر خودم زودتر فوت شده

حالا دایی و بچه هاش و زنش و مادربزرگم تصادف کردن فوت شدن

این ارثه به کی میرسه؟منم حق دارم این وسط یا ن؟هیشکی نمونده دیگ

با این همه زنجیر به رقص آی و رها باش...🙂                 دست خطی که تورا عاشق کرد شوخی کاغذی ماست بخند:)                     قوی تر از دیروز!!!🌱❤️

آره به دختره که قبل پدرش فوت شده نمیرسه اگه پسره بعد پدرش فوت شده به بچه هاش میرسه

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به خواهر برادرای مرده نبود بچه هاشون

اوهوم بچه هاشون هستن

با این همه زنجیر به رقص آی و رها باش...🙂                 دست خطی که تورا عاشق کرد شوخی کاغذی ماست بخند:)                     قوی تر از دیروز!!!🌱❤️
آره به دختره که قبل پدرش فوت شده نمیرسه اگه پسره بعد پدرش فوت شده به بچه هاش میرسه

بچه هاشم فوت شدند زنشم فوت شده

یه نوه دختری مونده ک مادرش زودتر فوت شده

ببین بزار درستشو بگم من یه دایی دارم ک دوتا بچه داره با مادربزرگ البته داشتم دیگ نیس مادر خودم زود ...

ب خاله ها و دايي هات

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.

پدر و مادرش توی طبقات ارث هستن 

همسر توی طبقات ارث نیست 

اگر اونا هم فوت کنن برادر و خواهر 

اونا هم نباشن خواهرزاده و برادر زاده

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
بچه هاشم فوت شدند زنشم فوت شده یه نوه دختری مونده ک مادرش زودتر فوت شده

همشون قبل پدر فوت شدن؟

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

اوهوم بچه هاشون هستن

طبقه اول پدرمادر همسر فرزندان

طبقه دوم خواهر برادر یا فرزندان خواهرو برادر

طبقه سوم خاله ذایی عمه عمو

درصورت نبود هیچکدام از اعضای هر طبقه ارث به طبقه بعدی میرسه

فرزند قبل از پدریامادر فوت کنه ارث بهش نمیرسه به طبعش به اولادش هم ارث نمیرسه مگر اینکه خود پدر مادر در زمان حیاتشون به بچه های فرزندشون سهم بدن

همشون قبل پدر فوت شدن؟

اره

اره

خب دیگه ارث نمیبره نوه، پدره خواهر و برادر نداره؟

خانمی دادگاه یه قسمت دارن ،کلی وکیل استخدام دادگاه اونجا نشستن سوالات مردم رو جواب میدن ،خیلی هم با حوصله هستن خودم مراجعه کردم ،دم در به نگهبانها  بگو کجا کار داری اشتباهی سرگردون نشی ،بعد کارت ملی هم ببر 

من گفته باشم بعدا  مدیون کسی نباشم ،فقط در صورت درخواست شما صلوات رو میفرستم و همین دیگه ،،،،،سعی کنیم به انتخاب دیگران ،سلیقه دیگران احترام بذاریم خودمون رو عقل کل ندونیم ،آرزومه خدایا زن داداشم عاقل بشه ،دست از حسادت و توهم در مورد ما برداره ،یه روزی بیام بگم به آرزوم رسیدم داداشم دیگه از دستش خسته شده 😔😔😔 

خب دیگه ارث نمیبره نوه، پدره خواهر و برادر نداره؟

همه فوت شدن ولی فرزندان برادرش هستن

خانمی دادگاه یه قسمت دارن ،کلی وکیل استخدام دادگاه اونجا نشستن سوالات مردم رو جواب میدن ،خیلی هم با ...

اخه زیادی قضیه حیاتی نیست تا دادگاه برم 

همه فوت شدن ولی فرزندان برادرش هستن

اگه خواهر و برادراشم قبل خودش فوت شدن بچه هاش ارث نمیبرن ازش

عمه خاله دایی اینا چی؟