2777
2789
عنوان

بریدم از زندگی

199 بازدید | 18 پست

بگین من چیکارکنم😭شوهر از سال95پانیک ،یه نوع ناراحتی اعصابه ،گرفته ،از اونسال دیگه مرد زندگی نشد،قبلش خوب بود کارمیکرد،بعداون یه سالی همش خوابید اصلا کار نکرد،،الانم دیگه تنبل شده بخور نمیر کار میکنهر،یعنی بادوتابچه هیییچ امیدی به اینده ندارم

میشه واسه خونه دارشدنم یه صلوات مهمونم کنی   

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اونسال خواستم جداشم گفتم الان موقع سختیه گناه داره کنارش باشم خوب میشع خوب نشد که نشد،ادم ترسویی بود سراین مریضی لعنتی بدتر شد،الانم دوتا بچه این وسطن،ومن که بخدا به امام حسین بریدم،ازکار کردن تاهررررنذر ونیازی،دیگه نمیتونم😭

حتما از راهکارهای راوشناسی کمک بگیرید واقعا کمک کننده است 

نیومد،یه جلسه باهم رفتیم،بعدا دروغ میگفت میرم حتی پولشم دادبود،ولی من رفتم نوبت مشاوره خودم گفتن شوهرت اونروز نوبتش بوده نیومده

منم پانیک گرفته بودم ولی اینقدی نبود ک بخاد زندگیمو مختل کنه

اره منم شنیدم وخیلی راجع بهش تحقیق کردم،هیچکی مث این دیوونه نیست،اصلا برای ما ارزش قائل نیست،بعدا ذاتشم ادم ترسوییه واین مریضه دقیقا نقطه ضعفش ترسه زیاده درحدی که کاروبازار که هر روزمیرفت کلا تعطیل،الانم بعد اینهمه سال تنها جایی نمیره،منو نابود کرده،منم هیچ پشتوانه ای ندارم برای جدایی بادوتابچه

[QUOTE=308968171]منم پانیک گرفته بودم ولی اینقدی نبود ک بخاد زندگیمو مختل کنه[/خداروشکر،واقعا مریضی بدیه،چیکارکردین خوب شدین؟الان دارو مصرف نمیکنید

اخه در این حد ک تنهایی جایی نمیره؟؟؟ مطمنی این پانیک داره؟؟ پانیک اصلا اینطوری نیس

نمیدونم والا خودش میگف اولاش میترسم پیشم بمون،یاهمش خونه باباش بود،زیاد راجعبش حرف نمیزنه ولی خیلی میترسه ،دکترمشاور گفت باهاش جایی نرو عادت میکنه ولی با زور منو یادخترمو یاحتی هرسه تامونو میبرد تامثلا بازار وسیله بخریم