2777
2789
عنوان

بریدم از زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 18 پست

عزیزم منم پانیک دارم 

شوهرم خیلی عذاب کشید تا بهتر شدم 

هزاران دکتر رفتم فکر میکردم مشکلی دارم همش از بعد واکسن لعنتی شروع شد 

مجبور شدم قرص شروع کردم 

ولی همون قرص ها زندگیم رو نجات داد وگرنه خداشاهده شوهرم خیلیییی خسته شده بود همش گوشه کز میکردم و گریه یهو پانیک میشدم و بدو بدو بیمارستان همیشه یا از بیرون غذا میخریذیم یا ظرف غذا همش گذاشته بود 

خدا خیرش بده دکتر قلب رو گفت مجبوری قرص بخوری خداروشکر خوب ک نه ولی پانیکم کنترل شد یکساله کنترله برگشتم ب زندگی عادیه کارهایی ک نمی‌کردم انجام دادمدالان هم با نظر دکتر قرص رو کم کردم حمله دارم سخته ولی الان دیگ کنترلش میکنم 

پس ب شوهرت بگو حتماااا زیر نظر دکتر باشه 

و ی گروهی هست توی تلگرام همه افراد پانیک دارن اونجا کمکش میکنن 

و خدایی که همین نزدیکیست ❤️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم منم پانیک دارم  شوهرم خیلی عذاب کشید تا بهتر شدم  هزاران دکتر رفتم فکر میکردم مشکل ...

خداروشکربهترین،بنظرم خانوما عاقلترن،یاشایدم شوهرمن مسئولیت پذیرنیست،منوبچه هاروعذاب میده،میگه خوبم ولی زمین تااسمون فرق کرده. اخلاقش،نمیدونم چیکارکنم درست شه،من اذیتم اون عین خیالش نیست یااگرم باشه میگه خودمو اذیت نمیکنم درحد بخورنمیر همش میگه گشنه نموندی،انگار زندگی فقط شکمه،شماخانمی بیشتر میفهمی دغدغه های منو

میشه واسه خونه دارشدنم یه صلوات مهمونم کنی   
خداروشکربهترین،بنظرم خانوما عاقلترن،یاشایدم شوهرمن مسئولیت پذیرنیست،منوبچه هاروعذاب میده،میگه خوبم و ...

مرسی ممنونم 

بله متوجه ام چی میگین بنظرم حتما مراجعه کنه ب روانپزشک با مصرف چند دوره دارو خیلی بهتر میشن 

و فردی ک پانیک میگیره کلا همش حالت افسرده داره 

سعی کنین بهش قرص ویتامین دی بدین برای افسردگیش و پانیکش خوبه 

و مهمتر از همه دارو 

ایشالله ک خوب بشن و زندگیتون برگرده ب بهترین شکل

و خدایی که همین نزدیکیست ❤️