2777
2789

یه پتوس و دوتا  زامفولیا دارم دیدم رشدشون کمه و برگای پتوسم یکم ریزه و بیشتر رشد ساقه داره از قبل کود هربان داشتم طبق دستور بهشون کود دادم الان بعد چند روز برگای پتوس نرم شده و ساقه‌ی زامفولیا پوک شده انگار داره میپوسه 😭😭 چیکارشون کنم توروخدا کمک کنید 

گل من به یکبار کود دادن از بین نمی‌رفتند 

احتمالا میزان آبیاری کلا مشکل داره 

که ریشه داره میپرسه 

چقدر آب میدی؟

چقدر کود دادی؟

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ریشه هاشون احتمالا از بین رفته بود بهشون کود هم دادی شوک شدن 

پتوس رو از خاک دربیار بزار تو اب تا ریشه جدید بده بعد دوباره بکار تو خاک

درباره زامفولیا اطلاعی ندارم باید چیکار کنی

گل من به یکبار کود دادن از بین نمی‌رفتند  احتمالا میزان آبیاری کلا مشکل داره  که ریشه دا ...

به پتوسم هر ۳_۴ روز یکبار و زامفولیا هم الان که هوا گرمه هر ۷_۸ روز یکبار 

تا الان اوکی بودن بعد اینکه بهشون کود دادم یهو اینجوری شدن 

وای خیلی دوسشون دارم نمیخوام بپوسن 🥺

گل من به یکبار کود دادن از بین نمی‌رفتند  احتمالا میزان آبیاری کلا مشکل داره  که ریشه دا ...

من کاکتوس هام پوسیدن نمیدونم ولی شایدبخاطرزیاداب میدادم اینطوری شون بایدچندوقت یکباراب بدم گل قاشقی هم قلمه زدم کلاخراب شد

به پتوسم هر ۳_۴ روز یکبار و زامفولیا هم الان که هوا گرمه هر ۷_۸ روز یکبار  تا الان اوکی بودن ب ...

نه گلم ربطی به یکبار کود دادن شما نداره 

شما اصلا طبق روز نباید به گیاهانت آب بدی طبق خشک شدن خاک هستش که باید آب بدی

یعنی حداقل باید سه چهار سانت زیر خاک خشک بشه 

بعدش آب بدی 

مخصوصا زامو که حیلی به آبیاری زیاد حساسه 

شما تنها راهش اینه اگه میبینی حالت بی حال و نرمی دارن از خاک در بیاری بینی ریشه ها گندیده یا نه 

اگه هنوز ریشه سالم دارن باز بکاری و کود ترمیم ریشه بگیری دو هفته یکبار منظم بدی تا دوباره ریشه بسازن

پتوس رو میتونی قلمه هم بکنی

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

شکه شدن 

براشون کود مایع گیرینی مکس بخر بده 

به خدا که وصل میشوی آرامشی وجودت را فرا می‌گیرد که نه به راحتی میرنجی!  و نه به آسانی میرنجانی،آرامش  سهم دل هایی است که نگاهشان سمت خداست