2777
2789
عنوان

بچه ها گلام دارن خراب میشن کمکم کنید 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1786 بازدید | 38 پست
این کودکی که گفتم برای شک و رشد گیاهان  شما از گلخونه سوال کن تا مطمئن بشی  به نظر من یه ...

یعنی اگر خاکشو عوض نکنم و فقط همین کودو بدم اوکیه؟ چون پتوسم خیلی ریشه هاش بزرگ شده و بخوام خاکشو عوض کنم اذیت میشه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خاک این دوتا گیاه  باید خاک برگ خیلی سبک باشه  نباید خاک سفتی  داشته باشن

خاکشون خیلی خیلی سبکه ببین عزیزم تقریبا یه ساله که این گلارو دارم هیچ مشکلی نداشتن جز رشد کم ولی الان یهو هر سه تاشون شروع کردن به پوسیدن مطمئنم بخاطر کوده 

خاکشون خیلی خیلی سبکه ببین عزیزم تقریبا یه ساله که این گلارو دارم هیچ مشکلی نداشتن جز رشد کم ولی الا ...

گلم کود هیچوقت باعث پوسیدگی نمیشه

من کارم اینه

مگه اینکه آبیاری نامنظم بعد مدت ها خودشو نشون بده حالا شما که کود دادی این پوسیدگی خودشو نشون داده و گرنه بخاطر کود نیست 

کود برای گیاه لازمه شما اول پوسیدگی رو رفع کن بعد کودهای مورد نیاز رو بگیر 

برا زامو کود فسفر همیشه 

خوبه

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
گلم کود هیچوقت باعث پوسیدگی نمیشه من کارم اینه مگه اینکه آبیاری نامنظم بعد مدت ها خودشو نشون بده ح ...

عزیزم ببین ریشه و ریزرومش سالمه بنظرت خاکشو عوض کنم اوکی میشه؟

یعنی اگر خاکشو عوض نکنم و فقط همین کودو بدم اوکیه؟ چون پتوسم خیلی ریشه هاش بزرگ شده و بخوام خاکشو عو ...

اگه گلدان براش کوچک شده عوض کن چون این کود ریشه زایی گیاهو بیشتر میکنه

به خدا که وصل میشوی آرامشی وجودت را فرا می‌گیرد که نه به راحتی میرنجی!  و نه به آسانی میرنجانی،آرامش  سهم دل هایی است که نگاهشان سمت خداست