2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 745 بازدید | 45 پست
خوش به حالت .چه کار کنم ازش نفرت پیدا کنم؟خیلی عذابم داده هاااا از هر لحاظ که فک کنی ولی دله دیگه

این فک کن ک بخاطر توودخترت از اعتیاد برنگشت و مواد رو ب شما ترجیح داد...راهتو جدا کن بخاطر اینده دخترتب ب

تیکر رسیدن به آرزوم🤩
خیلی خسته شدم الان 9 ماهه که خونه بابامم ولی میخامش هم میترسم 

چجوری میتونی بخوایش؟؟ مگه مرد معتاد عقل درست و حسابی داره؟ جونتو بردار و فراااار کن و تلاش کن برای زندگی بهتر

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خیلی احمقم که هنوزم به فکرشم

نه عزیرم به خودت اینطور نگو. بلاخره با اون آدم زندگی کردی کلی خاطره ازش داری... مطمئنا ترس از آینده هم داری. همینا باعث میشه احساس دلتنگی کنی یا حتی ته دلت بگی نکنه دارم اشتباه میکنم. خونه که داری شغلم داری خودتو راحت کن

منم تصمیم به طلاق دارم یه بارم پارسال اقدام کردم  اول دل کندن سخته بالاخره یه مدت باهاش زندگی ...

اره دقیقااااا همینی که گفتین درسته خب من چقد صب کنم خسته شدم دیگه

دخترم تنها بهونه زندگیم
ببخشید ولی دلم چقد سوخت برای شوهرت  بیشتر از تو مطمعنن تو عذابه زنو زندگیشو سلامتیشو و یه عضو ...

اره منم غصش رو میخورم خیلی دلم واسش میسوزه ولی کاری از دستم برنمیاد

دخترم تنها بهونه زندگیم
اره دقیقااااا همینی که گفتین درسته خب من چقد صب کنم خسته شدم دیگه

طلاق بگیر خودتو راحت کن 

اگه دلت خنده خواست وارد این تاپیکم شو سوتی های کاربرا توشه کلی میخندی 😁 اگه دلت وا شد اگه دوست داشتی واسه حاجتم صلوات بفرست دوست خوبم ❤️.                        https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9894483&slug=%D8%B3%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%81%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA&postId=389290421

بی احترامی به خونوادش نکن خیلی ها رو میشناسم چه ها نکردن که نوه و عروس شون قرونی از مهریه گیرشون نی ...

ن اصلا بی احترامی نمیکنم پدرشوهرم تو بنگاه گریع کرد گف من بخاطر تو ونوه ام ای خونه رو میدم گف با رضایت کامل خونه رو میدم بهتون

دخترم تنها بهونه زندگیم
نه عزیرم به خودت اینطور نگو. بلاخره با اون آدم زندگی کردی کلی خاطره ازش داری... مطمئنا ترس از آینده ...

اره ته دلم میگم نکنه اشتباه کردم یا میگم کاش بازم صب میکردم

دخترم تنها بهونه زندگیم
اره ته دلم میگم نکنه اشتباه کردم یا میگم کاش بازم صب میکردم

خواهرانه بهت میگم

من جای تو نیستم

الان پشتوانه داری خیالت راحته

بیا و تو که انقدر پدر شوهرت آقاست برو باهاش صحبت کن

واسطه بشه با پسرش حرف بزنه

شانستو امتحان کن شاید خدا خواست درست شد.

تو که خونتو داری، یه بار دیگه بذار فرصت پیش بیاد.

بعد اگه دیدی نمیتونی، راحت برو

پدر و پسر با هم حرف بزنن

خواهرانه بهت میگم من جای تو نیستم الان پشتوانه داری خیالت راحته بیا و تو که انقدر پدر شوهرت آقاست ...

نمیشه اولا 6 بار کمپ رفته ادم نشده به علاوه اون ده تا انگشتاشم نیس .حالا اینم به کنار تو فک کن منی که اونو انداختمش زندان ازم کینه نمیگیره ؟؟؟؟طلاق بگیرم ببینم اگه ادم شد برمیگردم دوباره

دخترم تنها بهونه زندگیم