2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 745 بازدید | 45 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

احمق نیستی طبیعیه شوهرته چن سال باهاش زندگی کردی.اگه غیر از این بود غیر طبیعی بودی.ولی ناچاری.مگه را ...

اره واقعا چاره ندارم بمونم باهاش هم خودم هم دخترم بدبختیم .از این ور هم دلمو چیکار کنم خب من جوونم دوس دارم یکی باهام باش ولی هم نمیخام هم نمیتونم این آزارم میده

دخترم تنها بهونه زندگیم

منم تصمیم به طلاق دارم یه بارم پارسال اقدام کردم 

اول دل کندن سخته بالاخره یه مدت باهاش زندگی کردی ولی قطعا آیندت و خودت مهم تره شمام تا جایی که تونستی پاش موندی اگه اونم واقعا سما رو دوست داشت از این کار دست میکشید

اگه دلت خنده خواست وارد این تاپیکم شو سوتی های کاربرا توشه کلی میخندی 😁 اگه دلت وا شد اگه دوست داشتی واسه حاجتم صلوات بفرست دوست خوبم ❤️.                        https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9894483&slug=%D8%B3%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%81%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA&postId=389290421

اگه بچه داری حتما جدا شو چون آدم معتاد دختر خودشم بخاطر مواد میفروشه چون آینده بچت تباه میشه جدا شو و زندگی خوبی برا بچت بساز

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 
ن بابا .سنتی بودیم .ولی اون خیلی ابراز محبت میکرد منم چون از خانوادم محبت ندیدم اون یه جمله محبت امی ...

ببخشید ولی دلم چقد سوخت برای شوهرت 

بیشتر از تو مطمعنن تو عذابه زنو زندگیشو سلامتیشو و یه عضو بدنشو از دست داده 

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

خیلی خسته شدم الان 9 ماهه که خونه بابامم ولی میخامش هم میترسم 

این درواقع عادت کردنه.ذهنت عادت کرده بهش،طبیعی ام هست.ولی زندگی بااین آدم آیا درسته ؟۵ بارم فرصت دادی بهش.برات آرامش آرزو میکنم.

برادرشوهرم گف واقعا داری طلاق میگیری گفتم اره دیگه خسته شدم.اینم بگم الان زندانه واس مهریه.خانوادش خ ...

بی احترامی به خونوادش نکن

خیلی ها رو میشناسم چه ها نکردن که نوه و عروس شون قرونی از مهریه گیرشون نیاد