کسایی که الان میخوان ازدواج کنن منظورمه چون تا ۱۰ سال پیش یا حتی ۵ سال پیش اینطور نبود و کمتر بود ولی الان اکثرا زن شاغل میخوان و میخوان دو نفری زندگی بچرخونن
غیر این دیدین تازگی کسی بخواد ازدواج کنه و زن بگیره و دنبال شاغل نباشه
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
ولی خوب به شخصه حق میدم بهشون اگر شاغل بودن خانم یکی از معیاراشون باشه به شرطی ک به همون نسبتی که توقع دارن خانم بیرون خونه کار کنه خودشون هم تو خونه کار کنن
پسری که قراره باهاش ازدواج کنم که میگه نرو سر کار ،ولی من میرم ولی قرار نیست هزینه های زندگی رو پرداخت کنم اگه دوست داشتم مبلغی رو خرج زندگیم میکنم ولی اینکه وظیفم باشه اصلا و ابدا
نیمچه خیاطم 🪡🧵✂️و یه کارگاه فسقلی دارم 😁ورزش های مورد علاقم ایروبیک و شنا🏃♀️ درمن دختری ساز امیدواری مینوازد👸 💅💄 اگر میتوانید بابت کاری که دوست دارید پول دریافت کنید، هر فیش حقوقی یک جایزه است🧚♀️💰💳 سوره واقعه و دعای استغفار ۷۰بندی حضرت امیرالمومنین ❤معجزه میکنه و روزی رو چند برابر میکنه من که خیلی نتیجه دیدم تو هم شروع کن به خوندنش تا برکتش تو زندگیت سرازیر بشه
آره اخه الان دیگه شرایط جامعه جوری شده که به خانوما بیشتر محیط برای پیشرفت میدن اما اگر بگی بیرون نرو سرکار نرو درس نخون چون محیط مردونه اس خیلی نامردیه
من اگه خواستگارم همچین حرفی رو بزنه که ردش میکنم میگم برو با کسی ازدواج کن که حقوقشو بیاره تو زندگیت ،به خدا این جور مردا خیلی پرووو هستن و اصلا واسه همسرشون اون طور که باید ارزش نمیزارن و بریز و بپاش هاشون هم واسه هفت پشت غریبس،من که پذیرش همچین مردی واسم سخته،الان شاید خیلی از خانوم های به ظاهر روشن فکر بگن خب زندگی مشترکو فلان😂😂ولی به خدا اون چیزی که تو دلشونه با اون چیزی که به زبون میارن فرق داره،تو هم تو انتخابت دقت کن این جور مردها واقعا ادم های نچسبین دیدم که میگم ،اگه خودت شاغل بودی و دلت خواست اصلا میتونی ۱۰۰درصد حقوقتو بزاری پای زندگیت ولی اگه پسره بگه واقعا ادم بدرد نخوریه
نیمچه خیاطم 🪡🧵✂️و یه کارگاه فسقلی دارم 😁ورزش های مورد علاقم ایروبیک و شنا🏃♀️ درمن دختری ساز امیدواری مینوازد👸 💅💄 اگر میتوانید بابت کاری که دوست دارید پول دریافت کنید، هر فیش حقوقی یک جایزه است🧚♀️💰💳 سوره واقعه و دعای استغفار ۷۰بندی حضرت امیرالمومنین ❤معجزه میکنه و روزی رو چند برابر میکنه من که خیلی نتیجه دیدم تو هم شروع کن به خوندنش تا برکتش تو زندگیت سرازیر بشه
ولی من کسایی رو هم که دیدم همین شاغل بودن خانوم شده مشکل زندگیشون😂مقلا آقاهه گفته باید حقوقت خرج زندگی بشه خانومه گفت نمیخام مال خودمه حتی به طلاق کشیده کارشون
من اگه خواستگارم همچین حرفی رو بزنه که ردش میکنم میگم برو با کسی ازدواج کن که حقوقشو بیاره تو زندگیت ...
خودتو بذار جای پسرا میتونی با یه حقوق کارمندی زندگی بچرخونی؟ جالبه از دل بقیه هم خبر داری! من ازدواج کردم شاغل نبودم اما الان که هستم با جون و دل خرج میکنم چون برای زندگیمونه و من و اون از هم جدا نیستیم هر دومون تو یه تیمیم