2777
2789

۲۶ سالمه شاید بگم ۱۵ ۲۰ مورد اومدن خواستگاری سنتی یا بدرد نمیخوردن یا یه جا اخلاقشون یا یه موردی داغون بود که نمیشد چشم پوشی کرد یا اونا دیگه ادامه نمیدادن خلاصه سر نمیگیره 

نمیدونم چیکار کنم🥲

کسی بوده مجردیش اینطر باشه و الان ازدواج کرده باشه؟

من میگم شاید فعلا صلاحم نیس و اونیکه باید وقتش نشده بیاد ولی نگرانم سنم داره بالا میره

چیکار کنم میشه بگید

آره من تو 27 سالگی، سنتی ازدواج کردم 

اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید‌؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....

من خالم سی و خورده ای سالش بود یه بارم طلاق گرفته بود تو جوونیش حدود پونزده شونزده سالگیش...بعد اون هرخاستگاری میومد جور نمیشد یه بار رفت پیش دعانویس مطمئن بهش گفت همزادت عاشقته نمیذاره کارات جور بشه...براش دعانوشت الان ازدواج کرده حامله اس...دقیقا بعد دعانوشتن یه خاستگار خوب اومد براش و خیلیم راحت جور شد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عجله نکن اونی که باید بیاد به وقتش میاد من کلا خواستگار سنتی ندااااشتممممممم چون اعتقادی به ازدواج سنتی نداشتممممم با شوهرم دوستی و خیلی عجیبببب اشناشدم و ازدواج کردم

🜲 هیچکس نمیتونه دری رو برات ببنده🜲 که خدا برات بازش کرده باشه...🤎👑👸

یچیزی من توهمین سایت شنیدم

فقط باید ۶ماه صبرکنی

میگن اگ موقع سال تحویل، موهاتو شونه بزنه

تو اون سال ازدواج میکنی

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
قبلش چی؟ نمیشد واست ؟ راضی هستی الان

نه دیگه نمیشد

اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید‌؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....
عجله نکن اونی که باید بیاد به وقتش میاد من کلا خواستگار سنتی ندااااشتممممممم چون اعتقادی به ازدواج س ...

چرا عجیب

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
من خالم سی و خورده ای سالش بود یه بارم طلاق گرفته بود تو جوونیش حدود پونزده شونزده سالگیش...بعد اون ...

من رفتم دعانویس چرت و پرت میگن 

یه بارم دعا گرفتم اثری نداشت

نمبدونم دیگه چه کنم

عجله نکن اونی که باید بیاد به وقتش میاد من کلا خواستگار سنتی ندااااشتممممممم چون اعتقادی به ازدواج س ...

چجوری اشنا شدی 

منم دوستی میخوام ولی مورد دوستی هم یا بدرد نمیخورن یا جور نمیشه یکمم میترسم از دوستی