2777
عنوان

حامله ام😭😭😭😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 8956 بازدید | 237 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نظرشو گفت سریع مبصربازی درنیار

هه ایا هر نظری باید گفته بشه؟ 

ایا هر نظری درسته ؟ 

کاش نمیگفت 

نگه هم نمیگفتن لالی 

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     
بعضیا انچنان تبریک میگن انگار درک نمیکنن قضیه چیه سه تا بچه دارد وارد زندگیش میشه سه تا نیدونید چه م ...

چرا اتفاقا همه از سختی هاش و مسئولیتش و خرجش خبر داریم ولی استارتر شوکه شده و هرلحظه ممکنه کار ناخواسته ای کنه ک بعدا پشیمون بشه.پس بهتره اول جنبه های مثبتش رو یادش بیاریم تا به خودش بیاد و با منطقش به قضیه نگاه کنه‌. حتی یدونه ام استرس وارد میشه به مادر چ برسه به سه تا. این حالتش میگذره 

تاپیک رکورد سلامتی عضو گروه ۵ وزن فعلی۵7/5۰۰ وزن هدف ۵۷ من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏خدایا شکرت بخاطر پرنسس کوچولوم😍🙏🏻 روز اخر بارداریم به ۸۲ رسیده بودم هاا اما بازم شدم فنچ😎

والای ننم😍😍😍خدا برات حفظشون کنه 

چقدر قشنگ آرزوی من دو قلو یا سه قلو داشتنه ولی فعلا خدا یکیشم بهم نمیده خدا رو شاکر باش و آرزوی سلامتیشونو بکن 

اگه میشه برا منم دعا کن به دل منم نظر کنه اون بالا سری

زاست میگ ... ادم وقتی نمیتونم  ی مسئولیت رو قبول کنه میگ قبول نکردم دیگ .... خودمن   ...

همه اینا هست حق هم با شماست اما این همه نازایی این همه اتباع بیگانه تو مملکت ما دارن بچه میارن بچه سخت ترین و در عین حال شیرین ترین بخش زندگیه 

اگه من بودم از خوشی میمردممم چرا ناراحتی اخه عزیزممممم 

من این ماه ،ماه اول اقداممه دارم خدا خدا میکنم که زودتر نتیجه بگیرم 😭

خدایا شکرت....خیلی دوستت دارم❤️💌🕊️....

وااای خدا😍 چه قشنگ

من همیشه دوست دارم دوقلو داشته باشم

دیگه سه قلو چه جیگری بشن😍😍😍 خوش به حالت

راستی ناخواسته کلمه دذستی نیست این بچه ها خدا خواسته هستن و چه سوپرایزی قشنگتر از طرف خدا اونم بچه😍

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
خیلی ممنونم عزیزم ولی بزرگ‌کردنشون سخته😭😭

خیلی سخته ولی این سختی تموم میشه و تو سه تا دسته گل داری این سختی مال هرکی ک بچه داره هست ولی مثلا من جون کندم الان بچم ۴سالشه باز یکی دیگ حاملم بارداری زایمان دوباره بی خوابی دوباره و......تو دیگ نمیخواد دوباره تحربه کنی ۳سال سختی میکشی بعد اوکی میشه میرن باهم مهدکودک باهم‌بازی میکنن 

هیچکس از فرداش خبر نداره! چرا غمگینی چرا نگرانی شاید قراره فردا همه چیز درست شه!