2777
عنوان

حامله ام😭😭😭😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 8956 بازدید | 237 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بعضیا انچنان تبریک میگن انگار درک نمیکنن قضیه چیه سه تا بچه دارد وارد زندگیش میشه سه تا نیدونید چه م ...

میدونیم چ میگه دو تا اشنایامون سه قلو دارن سخته ولی شیرینیا خودشم داره فقط باید واسطه داشته باشی

اوایلش خیلی سخته ولی وقتی از ابو گل در بیان باهم سرگرمن باهم‌مدرسه میرن توهم‌با به زایمان سه تا بچه داری دیگ 

خیلی قشنگه خیلی ذوق داره مبارکت باشه 

هیچکس از فرداش خبر نداره! چرا غمگینی چرا نگرانی شاید قراره فردا همه چیز درست شه!
عزیزم. کی امادگیشو داره شرایط مالیشو داره میاره شرایط مالی نداشته باشی امادگیش نداشته باشی سه تا بچه ...

از کجا معلوم نمیشه برای جون یه انسان خود خواهانه تصمیم گرفت

کاربری قدیمم 
بعضیا انچنان تبریک میگن انگار درک نمیکنن قضیه چیه سه تا بچه دارد وارد زندگیش میشه سه تا نیدونید چه م ...

پس چی بگیم.بچه هارو بکشه.؟آدم وقتی بچه دار میشه خدا قدرت نگهداریشو بهش میده.این همه چند قلو دنیا اومدن اینم مثل اونا بزرگ میشن

بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که:نه سوادِ حرف زدن داشته باشد،نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن ...

من از خدا خواستم و بچه ام شیرزد شدچون خیلی دوست داشتم اختلاف سنیشون کم باشه. 

الان که 5ماهه باردارم ولی از خدا میخوام چون الان 3تا پسر دارم دوتا 3سال دیگه یه 3قلو دختر بده بهم. واسم دعا کنید

اللهم العن اول ظالم ظلم حق محمد و ال محمد
شکر خدا، چرا میگی ولی بچم رو قبول کردم... لطف خدا شامل حالت شده، اضطراب نداشته باش ایشالا بسلامتی بغ ...

زاست میگ ... ادم وقتی نمیتونم  ی مسئولیت رو قبول کنه میگ قبول نکردم دیگ ....

خودمن  نتونستم بعد ۷ سال بچه رو قبول کنم .بچه دوست دارم ولی ...هعی