2777
2789
عنوان

مگه میشه؟😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2313 بازدید | 167 پست
حآلت خوبه خودمو گفتم سرکوفت نزدم چقدر دیدت منفیه

یکی میگه خب جلو گیری طبیعی چیه هنوز نمیفهمی جلوگیری طبیعی وجود نداره یکی میگه خب چرا مواظب نبودی تو که نمیخواستی ، شما هم میگی خب رابطه نداشتی . اسم همه ی اینا سر کوفته

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

جواب بده حتی اگه ده نفر باشن به مامانت یاخواهرت بگو که ساکتشون کنن من توفامیل چندتا نازا هستدی ...

مامانم میگفت با اینکه بارداره ماشالله زرنگه همه کاراشو میکنه و خواهرم میگفت حالا گلی هست که کاشته شده. ولی موتورش روشن شده بود و نمیشد ساکتش کرد😑 از دستی هی ادامه میداد

منم با اومدن این فسقلی شوهرم ترفیع سمت گرفت . کاری که سالها دنبالش بود و نمیشد یهویی خودشون پیشنهاد ...

الهی شکر. انشاالله همیشه پر روزی باشین❤🌹 خدا بچه هاتو واست حفظ کنه❤❤

جلوگیری طبیعی وجود نداره یعنی بعد ۲ تا بچه هنوز نمیدونی؟؟؟؟

۹ سال جلو گیری طبیعی داشتم یه دفع از ک ا ن دم استفاده کردم به فنا رفتم بدبخت شدم ،اتفاقا طبیعی خیلی بهتره و مطمئن تره

ب نظرم شرایطشو نداری سقط کن..... لطفا مذهبی ها رسم نزنن.

من از نظر مذهبی از سقط نترسیدیم. من قصدم صددرصد سقط بود ، حتی شوهرمم گفت خودت میدونی ، ببین اگه نمیتونی برو دکتر قرص بگیر ، ولی منن تو نت خوندم که بچه چطوری سقط میشه و چقدر به بدن آسیب میزنه و درد داره منصرف شدم و ترسیدم

این که همش خواب میبینم زایمان کردم یه بچه دارم به نظرت بخاطر اینه که تصوری از دوقلویی تو ذهنم نیست؟

خوابها که اساس ندارن ، خیلی اهمیت نده . واقعیت و بچسب. 

از خواب که پا میشی بگو انشالله خیره

منم با اومدن این فسقلی شوهرم ترفیع سمت گرفت . کاری که سالها دنبالش بود و نمیشد یهویی خودشون پیشنهاد ...

هزار ماشاالله

انشاالله که شما و فرزندانتون زیر سایه آقا امام زمان سلامت و عاقبت بخیر باشید  

عزیزم مبارکه نمیدونم اعتقادت در چه حد هست ولی بچه ها روزیشونو به همراه دارن و چه بسا خیلی ها با بد ...

فدای محبتت 

مرسی که دلداری دادی منو 

میخوام چندروزی رو فک کنم بعد تصمیم بگیرم فعلا داغم شاید تصمیمم اشتباه گرفتم😓