2777
2789
عنوان

مگه میشه؟😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2313 بازدید | 167 پست

عزیزم مبارکه

نمیدونم اعتقادت در چه حد هست

ولی بچه ها روزیشونو به همراه دارن و چه بسا خیلی ها با بدنیا اومدنشون خیر و برکت و روزی پدرمادرشون چندین برابر میشه

پس نگران نباش عزیز دلم

اروم باش خدا بزرگه

انشاالله میرسه روزی که میگی از زمانی که بچه ی سومم به دنیا اومد برکت از درو دیوار برامون ریخته شد

اینو من از خیلی ها شنیدم که بعداز دنیا اومدن هر بچه شون ، کلی در براشون باز شده

یه روزی ، یه جایی درآینده همین بچه ناخواسته ، چنان به فریادت برسه که نماز شکر به جای بیاری که چنین روزی سقطش نکردی

توکل برخدا کن عزیزم

انشاالله چنان بهت کمک کنه که نفهمی این روزها چطور گذشت

مراقب خودت باش عزیزم

مبارک باشه ان شاءالله 

من چهارمی رو الحمدلله باردارم ۳۴ هفتمه خانوادگی منتظر اومدنشیم .

حالا ما خواسته بود چون بچه دوست داریم خداروشکر از لحاظ مالی و اعصاب که خیلی مهمه و وقت گذاشتن برا بچه ها اوکی هستیم .

اما وقتی ناخواسته باشه یه مقدار شوک شدن داره .

تو هم دیگه شده به مثبت ها فکر کن وگرنه خودتی که اذیت میشی . ما اینجا چهارتا حرف می‌زنیم میریم ....

ان شاءالله خوش قدم و خوش روزی و خوشبخت باشه ...

غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد ...‌‌...

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

حالا دوماه رابطه رو تعطیل میکردی نمیشد من الان یه سالو خرده میشه تعطیل کردم از،ترس بچه سوم 

اخه اینا چه حرفاییه که میزنید. توروخدا یکم فکر کنین.

این دیگه چه جور سرکوفت جدیدی بود؟

شوهرمم حرص میخوره میگه یه بار جواب بدی دیگه نمیگن. ولی من کلا جواب نمیدم . جلو همه میگفت سه تا خاله ...

امید خدا ب دنیا اومد اصلا اجازه نده ک ببینه بچه رو.ازالان جواب ندی دیگه برا هر کاریت نظر میده.این جور آدما جواب ندادن نشونه بی محلی نمیدونن.فکر میکنن کاملا درست میگن و همه هم از این همه فهم و شعور و داناییشون تو بهت و حیرت فرو رفتن

حالا دوماه رابطه رو تعطیل میکردی نمیشد من الان یه سالو خرده میشه تعطیل کردم از،ترس بچه سوم 

خوب اقدس جون همه شوهرا مثل هم نیستن بعدم طرف ۲۰ ۳۰ میلیون پول دماغ داده زنش خوشکل شده کی میتونه جلوشو بگیره🤣

شوهرمم حرص میخوره میگه یه بار جواب بدی دیگه نمیگن. ولی من کلا جواب نمیدم . جلو همه میگفت سه تا خاله ...

خواهر من سر بچه سومش همینطور هرکی میرسید ی چی میگفت اینم زد ب جیغ و داد ب شماها چ اخه .الان همون بچه سومی از همشون بهتره 

جواب بده حتی اگه ده نفر باشن به مامانت یاخواهرت بگو که ساکتشون کنن من توفامیل چندتا نازا هستدیا به سختی باردار شدن همه زنگ میزدن تبریک میگفتن که نعمته هدیه ست و کفر نگی ببین فلانی و....

‏واسه ما‌ معمولیا نه زمین گرده نه آدم به‌ آدم میرسه!
عزیزم مبارکه نمیدونم اعتقادت در چه حد هست ولی بچه ها روزیشونو به همراه دارن و چه بسا خیلی ها با بد ...

منم با اومدن این فسقلی شوهرم ترفیع سمت گرفت .

کاری که سالها دنبالش بود و نمیشد یهویی خودشون پیشنهاد دادن ما هنوز باور نمی‌کنیم چطوری شد .

این روزی بچمه که باید میومد به وقتش ... الحمدلله الحمدلله الحمدلله .....

غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد ...‌‌...
من ناراحت میشم و گریم میگیره

اینکه از حرفشون ناراحت میشیم حتمیه 

ولی باید زود گذر باشه و بعدش فراموش بشه

تمام مرده شویان راضی به مردن مردم هستند!!!😔 زندگی یک اثر هنریست نه، یک مسئله ریاضی بهش فکر نکن ازش لذت ببر🤩🤩یاد سهراب بخیر..!     آن سپهری که تا لحظه خاموشی گفت    تومرا یاد کنی یا نکنی.      باورت گر بشود گر نشود.   حرفی نیست.   اما نفسم میگیرد در هوایی که نفس های تو نیست