2777
2789
عنوان

مگه میشه؟😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2313 بازدید | 167 پست
قسمت بد ماجرا اینجایه که خود آدم هم نمی‌خواسته و خدا خواسته بوده ، باز یه عده میان بهت عذاب وجدان می ...

منم خواهرم گریه میکرد که تو کل زندگیت اذیتی و ... الانم اینم روش بااینکه تو بدترین حالت بودم بهش گفتم خداروشکر که سالمه بااین همه کارای که کردم و بقیه رو شمابزرگ نکردید من ناراحتیم بخاطر دخترم بود چون کوچیکه اونم ساکت شد جواب بده فردا بچه بدنیا میاد بااین حرفا اذیتش میکنن بچه روزی خودشو میاره

‏واسه ما‌ معمولیا نه زمین گرده نه آدم به‌ آدم میرسه!

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

نمیدونم خیلی اذیتم کرد حتی کتکم میزد کارسخت بهم میدادکه سقطش کنم ولی دلم نیومدبخدا.البته واسه دختربز ...

چه بیشعورن واقعا

در کرب و بلا بی طرفان بی شرفانند       تاریخ همین است یزیدی و حسینی
منم ۲۸ هفته. سزارینی؟؟

عزیزم انشالله بسلامتی زایمان کنی 

اره فاصله بچه دومم بااین کمتر دوساله ولی گفتن خطرناک نیست

همینارو رک بهش میگفتی.چرا تو خودت ریختی

شوهرمم حرص میخوره میگه یه بار جواب بدی دیگه نمیگن. ولی من کلا جواب نمیدم . جلو همه میگفت سه تا خاله هام دختر خالم . مامانم . خواهرام. خیلی وضع بدی بود. هیچی هیچی نمیگفت ، اینم رفته بود رو منبر پایین نمیومد. به نظر من که بیشعوری خودش و نشون داد چون هیچکی محلش نداد 

برای حرف مردم در همون حد که حرفه وقت بزارید

و بر اساس حرف اونا پیش نرین

به کسی ربط نداره که من چی میخوام و چیکار میخوام بکنم

تمام مرده شویان راضی به مردن مردم هستند!!!😔 زندگی یک اثر هنریست نه، یک مسئله ریاضی بهش فکر نکن ازش لذت ببر🤩🤩یاد سهراب بخیر..!     آن سپهری که تا لحظه خاموشی گفت    تومرا یاد کنی یا نکنی.      باورت گر بشود گر نشود.   حرفی نیست.   اما نفسم میگیرد در هوایی که نفس های تو نیست
قسمت بد ماجرا اینجایه که خود آدم هم نمی‌خواسته و خدا خواسته بوده ، باز یه عده میان بهت عذاب وجدان می ...

من جاریم بنده خدا یه مرده زایی داشت تو هفته۲۴بچه دنیا اومد،چهل روز بعد باز باردار شد،دیابت بارداری گرفت و بچه وزنش زیاد بود سرزایمان دست بچه رو کشیدن و فلج شد الان چهاربار عمل کرده و هییییچ سر همین بچهسرکلاژ بود و استراحت مطلق...الان پسرش هجده ماهشه سه چهارماه پیش گفت ناخواسته باردارشدم...من بهش گفتم سختت نیست گفت چرا ولی میخامش...الان باز سرکلاژ شده و دوباره باید برا بار چهارم پسر اولشو عمل کنه ولی راضیه خودش مام یه کلمه بهش نگفتیم چرا...چون خودش دوس داره

دخترا خودشونو مچالع میکنن ی حس بدیه 😂😂😂😂

برا من دخترم خیلی کم تکون میخوره...من همیشه خواب میبینم خدایی نگرده دخترم مرده یا مریضه😔😔😔

آخی اخراشی من ۲۴

اخه عزیزم من دیر متوجه شدم کل روزام تو ازمایشگاه وسونو گذشت فقط،مطمعن بشم سالمه زود گذشت برام انشالله بسلامتی بگذره وزایمان راحتی داشته باشی

منم خواهرم گریه میکرد که تو کل زندگیت اذیتی و ... الانم اینم روش بااینکه تو بدترین حالت بودم بهش گفت ...

خواهرای منم اولش میگفتن چون سزارینی بدنت داغون میشه ، ولی بعدش دیگه هیچی نگفتن. ولی این دیگه تابلو بود که می‌خواست تو جمع خرابم کنه.

من از نظر مالی مشکل ندارم ، ولی از لحاظ جسمی داغونم. باید از نظر تغذیه و دارویی خیلی به خودم برسم که اهن و کلسیم و ویتامین دی بدنم جبران بشه.