2777
2789
عنوان

مگه میشه؟😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2313 بازدید | 167 پست
نمیدونم خیلی اذیتم کرد حتی کتکم میزد کارسخت بهم میدادکه سقطش کنم ولی دلم نیومدبخدا.البته واسه دختربز ...

الهی خدا صبرت بده و خدا جزای کاراشون و بده. 

اصلا واست مهم نباشه چی میگن. مهم خودتی با اینکه انقدر زیر فشار بودی تسلیم نشدی❤❤❤

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

چاره ای نیست من الان باردارم پسرم می‌ره پیش دوسرویس نگیرم چجوری توهوای سردمهرببرمش اذیت میشم شایدپس ...

اره ماهم پارسال گفتیم خودمون میبریم میاریمش سرویس و کنسل کردیم یه مااااه به زور تونستیم دیگه باز شوهرم رفت مدرسه سرویس و اوکی کرد لامصب شهر بزرگ بدون سرویس اصصلااا نمیشههه

حالا من پس دارم میگن بیچاره فلانی کلامردم مرض دارن

اره مخصوصا مادرشوهرمووخاهرش سمه بدون خلوصن.خودشون یاپسر ندارن یادختر.چشمشون گیرکرده تو زندگیه من.حالا همه اینا کنارخاله شوهرم یه ماهه بارداریش ازمن بیشتره اون دوتادخترداشت بارداری سومش پسره.اون روز میگفت دلت بسوزه من پسردارم😐منم گفتم پسرمن الان وقنته زن گرفتنشه توتازه پسر دارشدی.بعدبرگشته میگه من زیادلباس نمیخرم توهم دودست بیشترنگیر🤭

وضع مالی متوسطه  واقعا نمیخوامش ولی چطور هیچ جا نمیتونم‌سقطش کنم  کی انجام میده  آخ ...

بدش به ما ،سقطش نکن بچه رو گناه داره،منم شرایط تورو دارم دوقلوام باردارم ولی من خودم خواستم

در کرب و بلا بی طرفان بی شرفانند       تاریخ همین است یزیدی و حسینی
انقدبدم میاد که میگن دخترهمدم مادره وفلان فرقی ندارن من باردارم بچم پسره دومیه خالم پرسید بچت چیه گف ...

من سه تا پسر دارم،

حقیقتا برام زیاد فرقی نداشت که این یکی پسر یا دختر باشه....

ولی امان از حرف مردم 

بی خیال بابا

محل نده