2777
2789
عنوان

واسه عمل بینی میخوام برم شمال

320 بازدید | 16 پست

۵ روزه دیگه نوبت عملمه ومسافت شهرمون تا شمال حدود ۷ ساعت هست حالا سوالم اینه که بعدعمل که برمیگردم خونه بایددوباره ۷ روز دبگش باید برم اسپیلنت رودکتر دربیاره؟ همین شهرخودمون پیش کسی میتونم برم یا دوباره ۷ ساعت راه باید بکوبم برم همون دکتری که عمل کرده خودش دربیاره خیلی واسم سوال شدهُ

من اطلاع ندارم ولي بهتر هست پيش خودش بري اول كاري ك اگه چيزي شد نگه بمنچه

ميتوني يك هفته همون شمال ي جا ارزون اجاره كني؟ اينجوري بهتر نيست ايا؟ سخت هست اين رفت و امدها 

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اطلاع ندارم ولي بهتر هست پيش خودش بري اول كاري ك اگه چيزي شد نگه بمنچه ميتوني يك هفته همون شمال ...

اثلا نمیتونم بمونم شوهرم فقط دوروز مرخصی داره . دوتا بچه هامم باید بزارم خونه مامانم ازالان بیشترازهرچیزی دلشوره بچه هارو دارم. نهایت دیگه دوباره باید با داداشم برم

داداشم‌میگفت برای عمل میرن رشت و ساری

باور نمیکردم

خب دختر بعد عمل درد داری

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 
کجا باید برم؟ توشهرمون فقط یه دکتر هست که عمل میکنه یعنی قبول میکنه پیش همون برم؟

اره بری مطب درمیاره من دوستم یه شهر دیگه عمل کرد و بعد همینجا تو شهر خودمون رفت مطب دکتر ویزیت شد براش دراورد واسه دراوردن گچ و یچیزی داخل دماغ میزارن هم پیشش رفت براش دراورد

ادب به آدمِ بی ادب نکن گشنگی بِکِش اَ گوشتِ سگ نخـور...‌ #شایع❤️‍🩹 [بمیره دلی که بترسه ؛ خوشبختی اون وره ترسه🖤💯]
دکترکثیری

چقد داری میدی ؟ بینیت استخونیه یا گوشتی ؟ گفتم این همه راه داری میای حداقل باید بری پیش طریقت 😬😬😬

قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید 

چقد داری میدی ؟ بینیت استخونیه یا گوشتی ؟ گفتم این همه راه داری میای حداقل باید بری پیش طریقت 😬😬😬

شما دکتر کثیری رومیشناسی؟ میدونی کارش چطوره؟ ۱۵۵۰۰ هزینه عملم میشه

بینیم هم گوشتی استخونیه

شما دکتر کثیری رومیشناسی؟ میدونی کارش چطوره؟ ۱۵۵۰۰ هزینه عملم میشه بینیم هم گوشتی استخونیه

نه والا ولی داخل اینستا اسمشو سرچ کن نمونه کاراشو ببین

قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید