2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

آسون ترین و چرت ترین پایه توی ۶ سال دوم تحصیل 

من به هر هشتمی ای میگم این سال فقط عشق و حال کنن😂

چون اکثرا هفتم ک تازه رفتن راهنمایی جدیده 

نهم هم ک  دنبال تیزهوشان و نمونه دولتی و  معدل خوب برای رشته خوب و ... 

دبیرستان هم ک کلا پارگیه 

این هشتم عشق کن

hope ,   عضو تاپیک مانکن های زیبا ( گروه آبی )،  وزن‌ اولیه ۷۴ ، قد:  ۱۷۰،  استارت دوباره ( ۱۴/۶/۴۰۲)  وزن  : ۶۶/۷۰۰   ، ۲۶/۶ : ۶۵/۶۵۰  .....................هدف نهایی ۵۹ کیلو 🥺💙 چقدر میخوای تسلیم بشی؟ یبار برای همیشه تا تهش برو  
آسون ترین و چرت ترین پایه توی ۶ سال دوم تحصیل   من به هر هشتمی ای میگم این سال فقط عشق و ...

وای دقیقا همین طوره هشتم فقط عشق و حال یادش بخیر خودمم همینجور بودم خیلی خوش گذشت اون سال😂

سوالات مربوط به کنکور تجربی رو از من بپرسین🔥

برای کسایی ک دنبال معدل ۱۹ یا ۲۰ هستن سخت

من منظورم بی اهمیت بودن این سال توی کل تحصیله

خیلی از پایه هشتم من گذشته یادم نیست چقدر درسا سخت بودن یا اسون 

ولی میگم کلا خیلی سخت نگیرن معدل ۲۰ این پایه بدرد خاصیم نمیخوره جز اینکه بچه درس خون ک همیشه ۲۰ هست 

ولی نهم خب مهمه و باید دنبال معدل ۱۹.۲۰ باشم

hope ,   عضو تاپیک مانکن های زیبا ( گروه آبی )،  وزن‌ اولیه ۷۴ ، قد:  ۱۷۰،  استارت دوباره ( ۱۴/۶/۴۰۲)  وزن  : ۶۶/۷۰۰   ، ۲۶/۶ : ۶۵/۶۵۰  .....................هدف نهایی ۵۹ کیلو 🥺💙 چقدر میخوای تسلیم بشی؟ یبار برای همیشه تا تهش برو