2777
2789
عنوان

الان من با این چیکار کنم+ شات

| مشاهده متن کامل بحث + 1488 بازدید | 86 پست
از من ک حالت بدتر نمیشه با کسی ک بودم ک ی مدت طولانی دوستیمون ادامه داشت عید ازدواج کرد الان من مردم ...

هعی 

میگم سر همین ی حرکتش تا دم مرگ رفتم امشب بیمارستان بودم سرم اینا زدم حالم ی کم خوب شد 

تاپیک قبلیامو بخونی میفهمی...

اندوه دوري را چه تسکین است جز خیال 🖤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این اسکرین که گذاشتی یه حس خیلی بدی به منه دختر میده اون پسر که بماند.. 

نگا حس اویزون بودن و کنه بودن که ادم دوسداره ازت فرار کنه توروخدا به خودت ارزش قائل شو کسی که نمیخوادت چه ارزشی داره حتی باهاش ازدواج کنی  ولش کن به خودت ارزش بده تا اونم بهت ارزش بده.

اصلا ارزششو داره بخاطرش خودتو عذاب بدی؟؟ فکر‌کردی عذاب وجدان میگیره اذیت میشه؟؟؟ اصلا به کتفشم نیس بشین تلاش کن موفقیتتاتو ببینه اونموقع حسرتتو میکشه

داره تو آب نمک میزاره تو رو ....

میگم اگه نمیخاستم الان بلاک میکرد بره خب تمام چرا پاک میکنی شمارمو 

همین تو اب نمکم نمیخاد کلا کااتم کنه

میگم اگه نمیخاستم الان بلاک میکرد بره خب تمام چرا پاک میکنی شمارمو  همین تو اب نمکم نمیخاد کلا ...

شماره پاک کردن یعنی کلااااااااااا تو رو نمی‌خواد وای من این دوران رو تجربه کردم خیلی حس بدیه 

دختر پاییزی .وزن اولیه ۶۵ وزن هدف ۵۵  
انشالا خدا کمکت کنه و بشه مرحم دلت درکت میکنم عزیزدلم با تمام وجودم درکت میکنم توروخدا فقط سعی کن از ...

بخدا سر کار بودم عصری دیدم پروفشو بسته تو محل کارم زدم زیر گریه همکارم اوند دید دستام یخه برد منو درمانگاه ...

هیشکی ب اندازه من سرش شلوغ نیس ولی خب این از تووو فکرم نرفته شش ماهه 

ی روز نشد من ب این فکر نکنم