2777
2789
مادر فولاد زره وارد میشود😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

آره برید کنار زخمیتون نکنم😂😂

پسرمَم به هیشکی نمیدم

آرمی/مردن چیزی نیست، زندگی نکردن است که هولناک است...                                                               "ویکتور هوگو"  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تنکیو بیب🥺🫂

درد در تاریخ گم نمیشود بلکه از نسلی به نسله دیگر منتقل میشود.ف.د.همه چیزو در مورد خودم فراموش میکنم این دست خودم نیست ..فقط دیگه میخوام تو حال زندگی کنم... عاشق شعرم عاشق ادبیاتم ...عاشق ف.د.هستم خیلی  از من بزرگتره  سنش خیلی  ولی دله دیگه کاریش نمیشه کرد
مو خوابوم میایه شما خوابتون نمیایه؟؟؟؟ واسه خودتون بحرفین تا فردا که خودم میام ببینم کسی نبود همتون ...

شب بخیر بیب

درد در تاریخ گم نمیشود بلکه از نسلی به نسله دیگر منتقل میشود.ف.د.همه چیزو در مورد خودم فراموش میکنم این دست خودم نیست ..فقط دیگه میخوام تو حال زندگی کنم... عاشق شعرم عاشق ادبیاتم ...عاشق ف.د.هستم خیلی  از من بزرگتره  سنش خیلی  ولی دله دیگه کاریش نمیشه کرد
دریییییی الان باز اون شوخی خرکیه میشههههههه😂😂😂😂😂😂😂😂💔💔💔 @mim_min   مری باز الان ا ...

مگه پلیس خبر میکنی   

من اونقدر هم کثیف نبودم که با بغل کردنم دستات کثیفشه 🖤. توی ناشناس من نیستم پس الکی بعد از رفع تعلیقیتون نریزید سر من که بهت خبر دادم ندیدی ناشناس دست دوستمه اگه کرمی هم ریخته ممنون میشم پای من نزارید👍

خدایا توبه شماا؟؟؟پلیس؟؟؟نه باو شما قاضیه مملکتی😐😂😂

میخندم چون الان پول ندارم بدمت  

من اونقدر هم کثیف نبودم که با بغل کردنم دستات کثیفشه 🖤. توی ناشناس من نیستم پس الکی بعد از رفع تعلیقیتون نریزید سر من که بهت خبر دادم ندیدی ناشناس دست دوستمه اگه کرمی هم ریخته ممنون میشم پای من نزارید👍

پول برا چیمه😂😂😂😂😂؟

تاحالا مثالش نشنیدی ؟؟

نشنیدی هم مهم نی