2777
2789
عنوان

خونریزی بی دلیل

91 بازدید | 14 پست

اول بگم مجردم یه هفته ببشتره پری تموم شد الان داخل دسشویی خون دیدم اول فک کردم تو  م*فوعه بعد دیدم نه از جلوعه مگه داریم چنین چیزی ندیده بودم 😦

خیلی نگران شدم اخه جالب اینه لباس زیر هم کثیف نبود تا دسشویی رفتم اومد!!  امروز محکم خودمو پرت کردم رو صندلی طبق عادتی ک داریم اون ناحیه کاملا شالاپ خورد رو صندلی چرمی سفت ی حسی بم دست داد ک خیلی محکم پرت کردم بنظرتون ربط داره ب ب*کارت ؟؟ 

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

خیلی نگران شدم اخه جالب اینه لباس زیر هم کثیف نبود تا دسشویی رفتم اومد!!  امروز محکم خودمو پرت ...

🤣🤣

نه ، منو به بار بچه ها از بالای صندلی انداختن حس کردم دستش رفتم تو اونجام🤣 

نترس بابا، هورمونات قاتی کردن

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

هورمون چطور میشه؟ منم چون ندیده بودم تو شوکم با یه  ی مای*ع  اومد معذرت میخوام، اصن ی وضی ...

ممکنه لکه بینی هورمونی باشه شاید بخاطر تخمک‌گذاری باشه حالا شانست دقیقا تو دستشویی دیدی اگر ۱۰دقیقه ديرتر می‌رفتی تو لباس زیرت میدیدی انقدر نگران نمیشدی

ممکنه لکه بینی هورمونی باشه شاید بخاطر تخمک‌گذاری باشه حالا شانست دقیقا تو دستشویی دیدی اگر ۱۰دقیقه ...

حسم میگه ب*کارت بود چون حس کردم ی چی ترکید موقع نشستن رو صندلی ولی دردی نداشت، اتفاقا رو شرت هم میدیدم نگران میشدم چون غیر پری اصن پیش نیومده بود تاحالا 😑😑