2777
2789
عنوان

پدر مادر شمام همینقدر عقبن؟؟؟

393 بازدید | 21 پست

یعنی یه ساعته داره شر میگه

داستان میگه

قصه میگه

بخندم یا گریه کنم

به حرفا و باوراش گوش میدم به این پی میبرم که جدیدا داره از موتوری میگیره

تروخدا آرومم کنید بابا

الان یه سری مثلا با ادب : چی ایدیبیاتی بیدی دیری این چی طیرز حیرف زیدینه بی ایدیب🦖

شمام جای من بودید به قران حمله عصبی بهتون دست میداد دارم سکته میکنم کج میشم بخدا چین اینا کین اینا منطقشون چیه از کجا اومدن

نترکونید تروخدا سطل اب یخ بریزید روم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سعی کن تفاوت عقاید ناشی از اختلاف نسل رو درک کنی

خیلی کمکت میکنه 

اونا دشمن ما نیستن پدر مادری هستن که ما بخاطر تولد توی دهه های بعد تر از اون ها حرف هاشونو نمیفهمیم

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

نمیخوام بسه هر چی اروم بودم دهه هشتادیم

همینو میخواستم بگم که شاید یه مشکلی که دهه ۸۰ و ۹۰رو ازار میده اینه که فقط خودتونو میبینین! توهین نیس باورکن فقط انگار حس درک کردن و فهمیدن قبل تر از خودتونو ندارین! خیلی پیشرفته تر ازمایین. جلوترین، سریعترین،و... واسه همین ماها براتون کندیم. اگه فقط تفاوت دهه خودتون رو با قبل یه کم درک کنین، دیگه طرز فکر ما ازارتون نمیده. 

من همین یه دونه ام!