2777
2789
عنوان

بچه بی ادب وشیطون

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 20 پست
اصلا شاید دکتر تشخیص بده مشکلی نیست .حداقل از مشاورای کودک کمک‌بگیر.اینکه شما اینقدر مادر بافهمی هست ...

من خودم شدیدازبچه بی ادب و پررو لوس متنفرم وهمیشه خودم رو جای بقیه میذارم واسه همین زجرمیکشم بچم بی ادب باشه حتما بایدبایه مشاور صحبت کنم چون پیش دکتر شوهرم اجازه نمیده

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من خودم شدیدازبچه بی ادب و پررو لوس متنفرم وهمیشه خودم رو جای بقیه میذارم واسه همین زجرمیکشم بچم بی ...

اره عزیزم اینشالا مشاور کمکت کنه و درست بشه.واقعاسخته بچه بخاد تو روی ادم وایسه اگر الان اینجور باشند خدا بداد بزرگیشون برسه.اینشالا حل میشه فقط سعی کن ارامش داشته باش یکار دیگه هم میتونی بکنی مثلا وقتی بی ادبی میکنه بگو بخاطر حرف یا کاری که کردی از چیزی که دوست داری محروم میشی.مثلا مثل تلویزیون یا هر چیز دیگه

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
ممنونم که وقت گذاشتی وجوابمو دادی

خواهش گلم اینشالا درست میشه .خیلی لچه های این مدلی بودن بزرگ شدن خیلی اروم و مودب شدن.نگران نباش.

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.