2777
2789
عنوان

بچه بی ادب وشیطون

269 بازدید | 20 پست

یه بچه 5ساله دارم که هرچی بزرگترامیگن جوابشون رومیده یاواسشون شکلک درمیاره وبیش ازاندازه شیطنت می‌کنه یعنی ازدستش جرعت نمیکنم جایی برم باخوبی باهاش صحبت میکنم بهش میگم کارت اشتباه یا بهش بی محلی میکنم یادعواش کردم حتی ترسوندمش ولی فایده نداره یعنی قبل اینکه بچه داربشم همیشه بچمو یه بچه خیلی باادب تصورمیکردم ولی الان خیلی ناراحتم اصلا به حرفم گوش نمیده هرکاری دوست داره انجام میده بنظرتون چیکارکنم

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کلاسی چیزی ببر شاید بهتر بشه.بگو این رفتارا باعث میشه کسی باهات دوست نشه همه میگند بچه بدیه باهات بازی نمیکنند

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
بیشتر ببینید
برا جلب توجه اینکارا رو میکنه  باید در طول روز زیاد براش وقت بزازی،باهاش بازی کنی

باهاش بازی میکنم باقصه بهش میفهمونم که کدوم کارش بد بوده ولی فایده نداره خونواده شوهرم میگن توبهش میگی برو جواب مادرو اقاجون رو بده توبهش یادمیدی

کلاسی چیزی ببر شاید بهتر بشه.بگو این رفتارا باعث میشه کسی باهات دوست نشه همه میگند بچه بدیه باهات با ...

اتفاقا کلاس های مختلفی میبرمش خودم به خودم هم سخت میگیرم تورفتاروصحبت هام ولی اصلا فایده نداره

کلاسی چیزی ببر شاید بهتر بشه.بگو این رفتارا باعث میشه کسی باهات دوست نشه همه میگند بچه بدیه باهات با ...

سریع دست میذاره روگوشاش و جیغ میزنه ومیگه برام ازاین حرفانزن

سریع دست میذاره روگوشاش و جیغ میزنه ومیگه برام ازاین حرفانزن

ببخشید  شاید بیش فعالی داره؟دکتر نبردی؟اخه درجه بندی داره یکی خفیف یکی شدید

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
بیشتر ببینید
عزیم همه بچه ها همینن ،نمیدونم از دارو ها یا مکمل های دوران باردراریه ،یا از چیهعع ،بچه ها همشون سرت ...

من مشکلی باشیطنت های توخونه ندارم توجمع جواب باباش یا خودم یا بقیه رو میده واقعاازخجالت اب میشم میگه دوستدارم به توچه دلم میخواد مگه فضولی 

ببخشید  شاید بیش فعالی داره؟دکتر نبردی؟اخه درجه بندی داره یکی خفیف یکی شدید

ینفردیگه هم بهم گفت ولی  شوهرم مخالفه میگه بچه رو میبری بهش دارو میدن وخیلی ناراحت شد

ینفردیگه هم بهم گفت ولی  شوهرم مخالفه میگه بچه رو میبری بهش دارو میدن وخیلی ناراحت شد

اصلا شاید دکتر تشخیص بده مشکلی نیست .حداقل از مشاورای کودک کمک‌بگیر.اینکه شما اینقدر مادر بافهمی هستی مطمنا جواب میگیری.اخه مادرایی دیدم که بچشون به طور فجیعی بی ادبی و اذیت میکنه ولی برو خودشونم نمیارند

بیشتر ببینید