2777
2789

سلام

بخدا داغونم

نمیدونم چطور حال روحیم رو خوب کنم

چند وقته فشار روم بوده

هیچ مشکل اساسی تو زندگیم ندارم خداروشکر اما همیشه دلم گرفته، اعصاب ندارم، هم از تنهایی بدم میاد هم از شلوغی، 

همش میترسم بیمار بشم و درد بکشم، الان زخم معده دارم و همش نگرانم یه وقت معده درد نگیرم، شما چطور سعی میکنید مثبت اندیش باشین؟ 

من سعی میکنم خودمو‌ مشغول کنم با کار کتابای مفید نقاشی و...

تاپیک های آموزنده و مثبت بزنیم تا سایت جو قشنگتری پیدا کنه♥️تو تاپیکای اینمدلی تگم کنید🌱💚مخصوصا تاپیک های مثبت، رسیدگی به خود، تجربیات دوران نامزدی و...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

34 سالمه متاهلم و خانه دار

به سلامتی امیدوارم خوشبخت باشین همیشه♥️

شما هم مضطربی هم افسرده که بزرگ ترین دلیلش انجام ندادن کاراییه که واقعا دوسش دارین ... و استفاده نکردن از همه ی پتانسیل و توانایی‌هاتون... ۳ تا کاغذ بردارین : رو یکیش تمااام چیزایی که خوشحالتون می‌کنه رو بنویسین و سعی کنین اون کارارو توی برنامه روزانتون جا بدین، یک کاغذ هم بردارین و تمام هدافتونو بنویسین سعی کنین صد تا بشه ! از بین اونا مهم تریناشو انتخاب کنین و براش برنامه ریزی کنین و بقیشونم فقط توی نا خودآگاهتون باشه در کمال نا باوری کم کم بدستشون میارین !(طبق کتاب بنویس تا اتفاق بیفتد) برای خودم جواب داده خیلی عجیبه... روی یه کاغذ دیگه هم ویژگی های اخلاقی و رفتاری خوبتون و نعمت هایی که خدا بهتون داده رو بنویسین و هر چند وقت بخونیدش 

اهنگای غمگینتونو پاک کنین و به جاش کلی آهنگ شاد گوش بدین و میتونیم کلاس رقص برین 

بزرگ ترین چیزی که کمکتون میکنه، بودن توی  یه گروه شاد و پر انرژیه تا از افکار منفی دور شین 

زمان بره پس عجله نکنین برای تغییر یه ذهنیت چندین ساله!

تا زنده ایم به هم عشق بورزیم 💌
به سلامتی امیدوارم خوشبخت باشین همیشه♥️ شما هم مضطربی هم افسرده که بزرگ ترین دلیلش انجام ندادن کارا ...

اینایی که گفتین عالیه دوست خوبم و حتما انجام میدم ممنون از راهنماییت، میدونی اضطرابم از چیه؟ همش حس میکنم قراره بخاطر بیماری خیلی درد بکشم، زخم معده دارم و دکتر بهم گفته رو به بهبوده یا روماتیسم دارم و الان خداروشکر تو بهترین حالته و تحت کنترل اما همش نگرانم، انقدر به بیماری فکر میکنم که واقعا معدم بهم میریزه، ویزیت قبلی به دکترم گفتم زخم معدم بعد از یکسال خوب میشه؟ گفت بهرحال زخم معده درمان میشه ولی باید یه فکری به حال این اضطراب و استرس خودت بکنی، نمیدونم چه کنم کمتر به بیماری فکر کنم

اینایی که گفتین عالیه دوست خوبم و حتما انجام میدم ممنون از راهنماییت، میدونی اضطرابم از ...

خب عزیزم وقتی ذهنت درگیر چیزی نباشه میشینه منفی بافی میکنه و نگرانی های بی مورد ایجاد می‌کنه ... باید سرتونو با کارایی که دوست دارین گرم کنین

تا زنده ایم به هم عشق بورزیم 💌