2777
2789
عنوان

شنیدم مادرشوهرم یه حرف راجبم زده

794 بازدید | 41 پست

من شوهرم تو اختلافیم حالا دلیلش بیخیال (همین حد بگم شوهرم میگ بدرفتاری بی احترامی زیاد دیدم ازت ،،، منم دخالت دوبهم زنی زیاد دیدم ک فشار بم اومد)

خلاصع تو عقدم هسم

خواهرشوهرم پرستاره به یکی اشناهام گف 

اینا فایده نداره توافقی جدا شن با ۲۰۰ تومن تمومش کنن

و گف مادرمم راضی نیست. میگ فردا میترسم با یه بچه ول کنن همو . بچه رو چیکا کنم 

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤

از حرف مادرشوهرم خیلی شکستم

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤

درست گفته

وقتی تو عقد به اینجا رسیدین

منم بودم میترسیدم

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو بزرگی کن بین مونو  درست کن و دخالت نکن 

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست

اگه واقعا مشکل دارید راست گفته مادرشوهرت

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

بنطرم دلگیریت بیجاست وقتی مشکل دارید پایان راه مشخصه

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
بگو بزرگی کن بین مونو  درست کن و دخالت نکن

عجب تناقضی🤣

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

به آشنات میگفتی کافر همه را به کیش خود پندارد‌ 

اگه میترسید انقدر دوبهم زنی و دخالت نمیکرد. همش فیلمشه

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

دوران عقد بدترین دورانه هم دیگران راحت دخالت میکنن هم دعواها برملا میشه.اشتباه نکن عاقل باش رو یه سری مشکلات سرپوش بزار اگه دوسش داری نزار دیگران بفهمن زودتر برین سر خونه زندگیتون تا دهن دروازه اونام بسته بشه

هممون وقتی یه زوج جوون از اطرافیان اختلاف دارن و بقیه میخوان به زور اشتیشون بدن حرف مادرشوهر شما میاد توذهنمون عزیزم نباید میگفته ولی دلشورش توهمچین شرایطی عادیه

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید:آیا بالاخره رنج پایان یافت؟
بگو بزرگی کن بین مونو  درست کن و دخالت نکن

موضوع اینه فتنه و دوبهم زنی از خودشه  اگه قرار بود بزرگی کنه انقدر دخالت نمیکرد که کارشون به اینجا بکشه

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹