2777
2789
عنوان

۲۱ سالمه دلم میخواد ازدواج کنم

203 بازدید | 13 پست

نه با هرکسی ولی هیچکس نیست 

متاسفانه جامعه خیلی بد شده با هر کی حرف میزنی میخواد فقط دوستی باشه و رابطه نا ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌مشر. ع خسته شدم از این وضع  خاستگار هم که اصلا ندارم 

قیافم عالیه خانوادمم خیلی پولدارن واقعا خیلی سخته یه مردی هم سطح خانواده خودت پیدا کنی که پولدار باشه گاهی میگم کاش سطح مالیمون بد بود 

حتی اگه گذشته رو هم پاک کنی بازم رد باریک زخم می مونه

سنی نداری ک

واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-

قیافه ات شبیه لعنت خدا هم باشه همین ک گفتی خانوادت پولدارن کافیه, جم کن بریم سر خونه زندگیمون سکینه زود باش 😂😂

...What the fu                                                      

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مهم دل تو نیس

مهم اونیه که قسمت تو هست و داره جون میکنه شغل پیدا کنه یا کرده و ب پول برسه بتونه برات عروسی بگیره

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

به نظرم مجردی بهتره 

شما هم سنی نداری 

من ۱۹ ام ولی خداییش الان فکرشو میکنم تا ۲۹.۳۰ اصلا ازدواج نمیکنم تا با دوستام سفرای مجردیمو نرم تا مستقل نشم و طعم مجردی خوب رو بچشم بعد ازدواج کنم 

🫧🤍

به نظرم مجردی بهتره  شما هم سنی نداری  من ۱۹ ام ولی خداییش الان فکرشو میکنم تا ۲۹.۳۰ اصل ...

اونا همش حرفه همش حرف چه سفر مجردی ؟ واقعا فک میکنی به درد میخوره یکی دوسال بگذره نظرت عوض میشه

احتمالا همش تو خونه ای

تا ظهر میخوابی و عصرا دلت شوهر میخواد

خب بزن بیرون برو کلاس

اون همه پول بابات بدرد چی میخوره😑

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

احتمالا همش تو خونه ای تا ظهر میخوابی و عصرا دلت شوهر میخواد خب بزن بیرون برو کلاس اون همه پول با ...

انقدر بیرون رفتم هم هیچ تکراری شده

اونا همش حرفه همش حرف چه سفر مجردی ؟ واقعا فک میکنی به درد میخوره یکی دوسال بگذره نظرت عوض میشه

من یکی دو سال پیش میگفتم کاش زود ازدواج کنم 

ولی بعدش یاد مسئولیت‌های بعد ازدواج افتادم و بعد اون به عنوان یه زن متاهل توی جامعه دیده میشم ممکنه همسر  بعد ازدواج  بزنه زیر هر چی که گفته 

انشالله هر چی صلاحته عزیزم❤️

🫧🤍

انقدر بیرون رفتم هم هیچ تکراری شده

اصن بیا خودم میگیرمت😆😆