2777
2789
عنوان

دوستان خواهش میکنم کمکم کنید 🌹🌹

100 بازدید | 15 پست

سلام تو شرکتی ۱۰ ساله مشغولم . جز کارمندهای موجه هستم ، یکی از همکارای پر حاشیه و پشت سر گو هست که باهاش جورم ، اما به مرور رابطمو کمرنگ کردم ، حالا  موعد بازنشستگیشه و به من گفته که تو رفتی پشت سر من  حرف زدی ، طرف سه تا شاهدم داره ، بخاطر تو با من قرار داد نمیبندن و …. حالا همش نگرانم منو بخاطر خودش بسوزونه ، در صورتی که من حرفی نزدم ، نمیتونم ثابت کنم ، البته این اقا نمیگه کی گفته و همش میگه به کسی چیزی نگو ، من الان چکار کنم ؟؟؟

خدایا عاشقتم  

یه کافی شاپی جایی قرار میزاشتم و همکارم رو با شاهداش دعوت میکردم میگفتم روبرو کن ...خیلی راحته...بهش بگو طلا که پاکه چه منتش به خاکه...اگه استرس بگیری و همچین کاری نکنی مهر تایید میزنی به گفته هاش

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو سیکتر شوبابا توهم زدی مرتیکه اشغال تخمشو داری،بگو کی گفته پشت سرت حرف زدم حروم زاده عین ا ...

کاش میشد بگم ، مرده سن دار ، عوضی بیشرف ، ادم فروش ، دلشوره منو گرفته بخدا ، همش میترسم زیر پامو خالی کنه 

خدایا عاشقتم  
بگو سیکتر شوبابا توهم زدی مرتیکه اشغال تخمشو داری،بگو کی گفته پشت سرت حرف زدم حروم زاده عین ا ...

خداییش شوخی میکنی؟؟؟؟یعنی کسی بهت همچین حرفی بزنه دقیقا همین جمله ها رو میگی؟؟؟به نظرم برای خانم زشته همچین طرز حرف زدنی...عصبی شدی می‌دونم😂وای به حال اون آدمایی که پا رو دمت بزارن ابجی

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
یه کافی شاپی جایی قرار میزاشتم و همکارم رو با شاهداش دعوت میکردم میگفتم روبرو کن ...خیلی راحته...بهش ...

عزیزم هر چی میگم‌کیه نمبگه، عمرا نمیاد  ، میگه به کسی ام نگو من گفتم ، خیلی عوضین ، واقعا هم نگفتم ، اما میگه سه تا شاهد دارم به خودم شک میکنم

خدایا عاشقتم  
خداییش شوخی میکنی؟؟؟؟یعنی کسی بهت همچین حرفی بزنه دقیقا همین جمله ها رو میگی؟؟؟به نظرم برای خانم زشت ...

با محبته مثل خودم جوش اورد ❤️❤️❤️

خدایا عاشقتم  
عزیزم هر چی میگم‌کیه نمبگه، عمرا نمیاد  ، میگه به کسی ام نگو من گفتم ، خیلی عوضین ، واقعا هم نگ ...

نیاد ..ولی پیشنهادش رو بده ...متوجه نشدی اصل حرفمو...جدی برخورد کن نه اینکه تو تنهاییت دلشوره بگیری.

با محبته مثل خودم جوش اورد ❤️❤️❤️

اره ....آدم حرصش میگیره اینجور آدما کم نیستن...اونم محیط کار...کلا خستگی کار تو تن ادم میمونه...باز خوبه نزدیک بازنشستگیش هست..میخواد قبل رفتنش طوفان بپا کنه احتمالا از چیزی داره میسوزه