2777
2789
عنوان

بیاید بگید با این مادرشوهر چه کنم

349 بازدید | 23 پست

خودشون دو تا خونه داره یکی روستا یکی اینجا شهر 

بهار و تابستون روستا می مونن

جاری کوچک هم خونه اونا تو شهر هستن چند وقته 

بعد الان مادرشوهرم از شنبه تنها پاشده اومده شهر 

ولی جالبه خونه خودش نمی مونه 

میاد خونه ما می مونه .

حالا من مشکل ندارم .ولی پنجشنبه شوهرم میاد .من دوست دارم تنها باشم شاید بخوام لباس باز بپوشم آرایش کنم .بغلش کنم ...

بعد جالبه میگه من چند روز هستم 

بابا برو خونه ت بمون .جالبه برای کار جاری بزرگ اومده لحاف تشک اونو بشوره 

ولی خونه هیچ کدوم جا نداره حتی اجازه ندارم خونه خودش بمونه 

چند روز میاد اینجا می خوابه 

اومدنش هم با خودشه .رفتنش با خدا هست 

این سری اگه رفتم پیش پدرشوهرن باید بگم هر کس که مجبور ت می کنه مادرشوهر بیاد لحاف شو بشوره همونم مدیریت کنه دیگه ...

بهانه شونم اینه ما تنها نمونیم .والا بمبئی نیست .اگه هم دزد بیاد مگه مادرشوهر سوپر منه اونم میزنه دیگه اه 

به نظرتون فردا می‌ره یا نه ؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو روحش الکی بگو مامانمینا میخوان بیان مهمون دارم. نهایت یه روز مامانتو دعوت کن بعد که رفت به هیشکی نگو رفته. همش از خونه برو بیرون حرص بخوره. آشپزی هم نکن. همش تخم مرغ و نون و پنیر بخور

ب شوهرت اس بزن بگو عزیزن از اینکه مامانت خونه ماس من راحت نیستم لطفا بش بگو بره خونه خودش جوری بگو ک ...

نه برمی خوره 

ببین جاری رو خدا بگم چکار کنه میاره اینو شهر بعد دیگه نمیره .تا خودم به بهانه سفر ببرم روستا فرار کنم برگردم 

ولی الان فرق داره بعد ده روز همسرم میاد رابطه اینا نه ها .باز یه بغل و لباس باز .انگار اینا اصلا جوون نبودن