2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه پزشکیش هم اونقدرا خوب نیست جه برسه بقیه رشته ها

۱/۵برابر مدت باید تو مناطق محروم کار کنیم

نشود دام و قفس مانع پرواز کسی🕊️.                                  نوازنده سنتور هستم🌝                                          
نه حتی پزشکیشم ارزششو نداره پرستاری عادی هم در صورتی که فرد شرایطشو داشته باشه

حقوقاشون کمه؟

نشود دام و قفس مانع پرواز کسی🕊️.                                  نوازنده سنتور هستم🌝                                          
۱/۵برابر مدت باید تو مناطق محروم کار کنیم

پرستاری رشته ایه که سختی کار بالایی داره

کار کردن تو مناطق محروم هم خودش خیلی سخته خیلیا همون دو سال طرح رو به سختی میگذرونن چه برسه تعهد

حقوقش هم واقعا کافی نیست شما هر جا اعزام بشین باید یه مبلغی رو برای اجاره خونه و هزینه رفت و امد کنار بزارید عملا چیزی از حقوقتون نمیمونه

امکان مهاجرت هم که تا چند سال ندارین 

از همه بدتر اینکه ازادی انتخاب محل کار رو از شما میگیرن شاید در ظاهر خیلی به چشم نیاد ولی همین کهدحس کنی مجبورت کردن یک جا بری و کار کنی خودش فرسودگی فکری میاره

باز تصمیم با خودتونه اگر خیلی شیفته پرستاری هستید و روزانه یا ازد قبول نمیشید تنها گزینست

پرستاری رشته ایه که سختی کار بالایی داره کار کردن تو مناطق محروم هم خودش خیلی سخته خیلیا همون دو سا ...

مرسی شما دانشجو پرستارین؟

حقوقشون کم نیست ولی نسبت به سختی کار و شرایط کاریشون بله حقوقشون کمه اطراف ١2 میلیون

چقد کم