2777
2789
عنوان

حرفای شوهرم باهمکارش داغونم کرد

991 بازدید | 32 پست

من وهمسرم ازدواجمون عشق وعاشقی بود البته خودش خیلی بیشتر میخواست بهم برسه من علاقه زیادی بهش نداشتم 

خلاصه ازدواج کردیم همه چی خوب بود مشکلاتیم داشتیم اما بزرگترین مشکلم خیانتش بود چندباری خیانت کرد و بخشیدم بار اول با تعهد خودش وحرفاش بارهای دیگه رفتم قهر وچون بارداربودم برگشتم اخیرا هم باتعهد بزرگترا وریش سفیدا بخشیدم

ادم خوبیه بد نیست خوبیای زیادی هم داره ولی خیانتش منو از پا دراورده

مدتیه چیزی ندیدم ازش وخوب بودیم اماهمیشه ترس واضطراب دیدن مجدد خیانت دیونم کرده بود به سرم زد ضبط مکالمه توگوشیش مخفی نصب کنم وببیینم سرکارش باکیا صحبت میکنه (شوهرم کارش ویزیتوره)

خلاصه شب که اومدخوابید رفتم سراغ گوشیش و شروع کردم گوش دادن مکالمه ها رسیدم به یه مکالمه از فروشنده یه افق که خانم بوود وشوهرم خیلی بد صحبت کرده بود

بهش گفته سلام لب قشنگ و بعد شروع کردن درمورو جنس تو مغازه پرسیدن که چیا میخوان که شوهرم بیاره و بعد وسط مکالمه بهش گفته چشم عسیسم و دراخر مکالمه گفته وقتی اومدم لباتو باز نکن اذیت میشم😔

من وقتی گوش دادم دیونه شدم و بدیش هم اینجاس که صدای فقط شوهرم میاد این برنامه صدای طرف و ضبط نمیکرد

صبحش به خانمه زنگ زدم خانمه قسم و آیه که چیزی بینمون نیست ومن نامزد دارم بارها هم به روی شوهرت اوردم ک زن وبچه داری اما ظاهرت شوهرت شوخه وزندگیتو خراب نکن ماخانمیم میدونیم مردا اکثرا اینطورن

اما من بازم بهم ریختم زنگ زدم شوهرمو شستم اونم شروع کرد قربون صدقه رفتن و گفت بخدا نیتی نداشتم و برا اینکه بارم فروش بره اینطور حرف زدم ومیدونم تواذیت میشی وحق باته و میدونم حرفم بده ولی برا اینکه بارم فروش بره زبون ریختم و من همچین آدمی نیستم منم بهش گفتم دیگه تمومه عصری میرم به خونوادت میگم جریان اینه ومن دیکه نمیتونم ادامه بدم اما شوهرم یکسره پیام میداد که نگو به کسی و ابروریزی نکن بخداچیزی نیست فقط حرف بود و نزار بچه دست به دست بشه وازاینحرفا میزد اما من همش درگیرم که چکارکنم از خانم مطمئنم خانمه زبون نریخته از شوهرمه

۲۳ سالمه یه بچه ۴ساله دارم که بخوام جداشم اصلا نمیزارن بچم پیشم باشن خونواده شوهر رسم شهرمون اینه که بچه بعدطلاق حتماباپدره درسته حضانت تا ۷ بامنه ولی ببرمشم خیلی اذیتم میکنن

خونوادمم تقریبا خوبن بعدطلاق پشتوانمو میگیرن ومیتونم خودمم مستقل شم

اما یه فکرم به زندگی وبچمه یه بفکرمم به اینکه حس میکنم ظرفیت موندن دیگه ندارم

این ادم درست بشو نیست

روی صحبتم با استارتر هست نه شما دوست عزیز ..وقتی با هم راجب چیزی موافق نیستیم و بحثی میکنیم بهت توهین نمیکنم فقط داریم بحث میکنیم قضیه رو ناموسی نکنید تو رو خدا..جنبه بحث داشته باش..انقدر واسه چیزای بی ارزش قسم خدا ندید..اسم کاربریم رو دوس داشتم این بزارم وگرنه املام خوبه خانم معلم🙂مخالف صد در صد ازدواج فامیلیم چرا؟ برای فهمیدم جوابش یه سر برو بخش اعصاب کودکاندوست عزیزی که لطف میکنی وارد تاپیک من میشی : لطفن به کلمات و لحنت خیلی توجه کن عزیزم ، درسته تاپیک زدم و نظر خواستم اما دلیل نمیشه شما به خودت اجازه استفاده از هر ( لحن و کلماتی ) رو بدی، من مسئول عقده های کسی نیستم ، پس از اونجا که هیچکدوم اعصابمون رو از سر راه نیاوردیم ،بیخیال تاپیک من بشو و برو♥️🌹❤️دوستدار اعصاب خود و دیگران

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ب نظرم درست نمیشه شوهرت یعنی چی چ حرفایی زده ب زنه !

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 79

به اون زنیکه عنتر بگو اکثر اینجور نیستن  هرزه هایی مثل تو و این آقا آقا هستن  اعصاب ادم ...

اخه صدای این خانمه نیومده بود واسه همین نمیدونستم ک این خانمم نخ میداد یانه شوهرم مزاحمت ایجادمیکرد باحرفاش وبه گفته خود خانم میگه ویزیتورا اکثرا اینطور رفتارمیکنن و واسه ماهم عادی شده  واهمیت نمیدیدم به حرفاشون

من از درسیاست باخانمه راه اومدم ک شاید بتونم ازش حرفی بکشم اماهمش میگفت هیچی بینمون نیست

یبار‌برای همیشه خانوادشو در جریان بزار صداشو بزار براشون بگو اگ میخاد اینجوری پیش بره جدا میشم بزا آ ...

صدبار خونوادشو واسه اشتباهای گذشته درجریان گذشتم و خط ونشون کشیدم ایندفعه اگ بخوام بگم واس اینه ک جریان وبفهمنن سرچیه رفتنم و شوهرم دروغ نگه

اخه صدای این خانمه نیومده بود واسه همین نمیدونستم ک این خانمم نخ میداد یانه شوهرم مزاحمت ایجادمیکرد ...

نه گلم قطعا اونم سکوت کرده یا جلوش واینستاده که اونم وقیح شده باهاش اینجوری حرف زده

بعدم والا ویزیتور کلی دیدم 

هیچکس دیگه اینقدر پررو حرف نمیزنه 

واقعا

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

خیانت های قبلیش مثل این بوده؟؟؟ببین بنظر من زیادی تو حریم خصوصی شوهرت رفتی...بین اونا رابطه ای نبوده ب جز شوخی ولی چون تو شنیدی دیگه ننیتونی ببخشیش خب این کارت اشتباه بوده...خیانت وقتیکه طرف با هم باشن...رابطه احساسی وجنسی باشه...ولی حالا ک شنیدی منم بودم ازیادم نمیرفت حق داری ...ولی طلاق تنبیا بزرگی الان بخصوص برا بچه

خیانت های قبلیش مثل این بوده؟؟؟ببین بنظر من زیادی تو حریم خصوصی شوهرت رفتی...بین اونا رابطه ای نبوده ...

قبلا مثلا یکی دوبار تو پیام ب یکی از همکارش وسط حرفای کاری گفته بود تنهایی یامثلا گفته قربونت عسل و یکبار خیانت جنسی کرده بود و موردای ریز زیادن که حالا یا واقعی بودن یا شک من بود

اخه میگم به همکارش چشم داشته یا میخواسته نخ بده وگرنه درمورد لب طرف اینطور صحبت کردن زیادی نیست؟مثل این جملش ک لباتو باز کنی اذیت میشم💔...

شرایط سختیه  ولی اول به خودت فکر کن بعد به بچه

من ایندفعه همینکارو کردم ولی میگم شاید اونچنان ایندفعه کارش بد نبوده ک بخوام به طلاق بکشونمش شاید یه شوخی عادی باشه از یطرف میگم نه شایدم به طرف نظرداشته ک درمورد لب ولوچش نظرداده