2777
2789
عنوان

دخترای پولدار اطرافتون

513 بازدید | 16 پست

دخترایی که پدر خیلی پولدار داشتن دور و برتون دیدین؟ ازدواجشون چطور بود؟ با همسطح خودشون یا پایینتر 

درسته که میگن خیلی از خواستگاراشون واسه موقعیت پدرشون میان؟ من دور و برم اکثرا با خیلی پاییننر یا کم پایینتر از خودشون ازدواج کردن شما چی دیدین.؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با پایین تر ازدواج کردن

ولی چون خدا از اول اونا رو خوشبخت افریده ، وضع شوهرشونم‌خوب شده

ما فکر میکردیم زندگی قراره از این قشنگتر بشه،نمی دونستیم قشنگترین روزای زندگی همون لحظه ها بودند !!!سال هاست منتظر روزهای بهتری هستیم...اما میفهمیم هنوز دیروز ها بهترند.

هرکسی باهم سطح خودش ازدواج میکنه من باهم سطح خودم ازدواج کردم 

ولی پسر خالم دختر وضع مالی پایین گرفته هرچی میکوبع سرش جهاز نیورد خاله و‌دختر خالم شوهرخالم چقد حرف گفتن 

جالبه مادر دختر با کمال پرویی گفت داماد پولدار گرفتم واس چی پس همه حرص میداد الان زندگی دارن ولی یکسره دختره زیر منته

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

من پدرم وضعش خوب بود ازدواجم همسرم خانوادش وضع مالی خیلی خوبی دارن ولی خودش الان دانشجو هست و درآمدش زیاد نیست

نمونه زیاد داشتیم بیشتر با همسطح خودشون حتی بالاتر ازدواج کردن ۲ نمونه داشتیم که خیلی پایین تر بودن

من امید دارم به رسیدن روزای خوب😍😍کاربری واگذار شده

با همسطح خودم ازدواج کردم

پایین تر و بالاتر از خودم هم بودن اما عاشق همسرم شدم . معیارامم داشت

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

من خیلیا دیدم هم سطح وبالاترحتی شوهر کردن ..چندموردم دیدم بایک پسری ازدواج کردن سطح شون پایین پسر بیکار کلن چیزی نداشته جز قشنگی...ولی خب یکیشون ب لطف برادرانش کارمندبانک شده یکی دیگم پدرزنش براش مغازه زده وشاسی زیرپاش..کلن همه مدل پیدامیشه  دیگه

خودم هرچندتا خاستگار دارم همشون در شرایط خیلی خوب هستند

تنها چیزی که برام سوالع اینکه من همسرم فوت شده و با اینکه بچه دارم همه خاستگارهام مجرد هستند 

من میگم شاید بخاطر موقعیتم باشه وگرنه چرا باید پسرهای مجرد شرایط منو بپذیرند اما بقیه میگن اصلا چنین چیزی نیست اگر موضوع مالی بود خودشون هم دارند 

همین موضوع همیشه برام سوالع و به جواب منطقی نرسیدم

اینم بگم ک من خودم برای بدست آوردن این زندگی خیلی خیلی خیلی تلاش کردم ارث پدر دارم ولی استفاده چندانی نکردم هنوز 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
وا خب چرا یکی مث خودشون وصلت نکردن  میدونستن پایینتره دیگه

چون همه میدونستن اخلاق پسر خالم چیه هیچکس دخترش نمیداد اون دختر رفت از شهر دیگ گرفت

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚