2777
2789
عنوان

با نامزد بی توجه چه کنم کمک کنید

1150 بازدید | 70 پست

سلام به خواهرای گلم 

۱۸ سالمه و ۴ ماهه عقد کردم شب اول عقد خونه همسرم موندم و چون فرداش کار واجبی داشتم از اونجا برگشتم شهرمون ک دوساعتی راه هست و ایشون فرداش آمدن خونمون و چند شبی موندن و بعد رفت تا۱۷ روز زنگ نزد و بعد آمد حقیقتا منم گذاشتم روی حساب اینکه خجالت میکشه و تا اینکه توی این ۴ ماه همینجوری پیشرف بهشم میگفتم میگفت چون خودت گوشی نداری خجالت میکشم حالا این بگذرد توی این چند ماهی ک عقد هستم ن منو بیرون برد ن جایی کلا بی توجهی دیدم ازش و فقط تو رخت خواب هم دیگرو میدیم و حرف میزدیم ک تو رختخواب حسابی عالیه الان بنظرتون چکار کنم خواهرانه رهنمایی کنید عزیزان🙏🌷

چجور باهم اشنا شدین؟؟

لایک نکید لوطفا. از دلان عالم هر که را دیدم غمی دارد ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد...         زیبا امد زیبا شوی... درجام می مینا شوی... طوفان که سهله دریا شوی دیگر نمیخواهم تو را... املام بیثطه... با غرور میگم تاجی ام💙🔥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگه الان دوره ای نیست کسی گوشی نداشته باشه 

شدا از این نوکیا قدیمیا برات بگیره یه سیمکارت بندازه توش یعنی چی بیست روز بیست روز خبر نگیره 

راهکارشم نمی دونم واقعا

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 
شما عقدید نباید گوشی داشته باشید؟  ببخشید ولی تو رخت‌خواب همه خوب میشن.  این‌که تماس نگی ...

بله واقعا منم خیلی نگرانم اصلا از چشام افتاد

ممنون بابت نظرتون خواهر گلم🌷

تو رخت خواب همه خوبن دیگه ماشالله، یه گوشی ساده تهیه کن حداقل کن ، از الان بخاد بی توجه باشه دیگه رف ...

اینم بگم ک الان برآن گوشی خرید بهش گفتم ولی بازم ن زنگی نه پیامی هیچی