2777
2789
عنوان

با نامزد بی توجه چه کنم کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1150 بازدید | 70 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند ماه نامزد موندید ؟ روتون میشه ؟ من فک کنم عقد کنم تا ۶ ماه دست طرفم نگیرم 

گوشی نوکیا بگیر بهتر از بی گوشی بودنه مگه نمیگی پدرت وضعش خوبه پس حتما گوشی بگیر 

عزیزم سنت کمه یجوری نمیشی؟ که مثلا تو سن کم ازدواج کنی ؟ من ۱۹ ام خواستگار اومده  همش حس بد میگیرم حس گناه که الان باید با هم سنام وقت بگذرونم برم استخر باشگاه نه اینکه تو این سن دست تو دست یکی دیگه 

تحصیلات خودتو همسرت چیه عزیزم

سه ماه تا عقدم مونده یعنی میشه روزی برسه که بیام و بگم به خوبی و خوشی گذشت؟ 😍تموووم شد خدایا شکرت 1402/4/26 ساعت 4.20 یعنی روزی میرسه که بیام و بگم منو همسرم عاشقانه ترین و خدایی ترین زندگی رو واسه هم ساختیم؟ 🌱 دو سال و نیم از دانشگاهم مونده یعنی روزی میرسه که بگم دانشگاهمو با علم کافی برای کار کردن تموم کردم؟💉👩‍🔬ینی روزی میرسه خودم به درامد رسیده باشم و بشم یه دختر مستقل از لحاظ مالی؟ 🤑
[QUOTE=308821058]بنظرتون چکار کنم؟[/QUOTEاگ میبینی ادم بشو نیست جدا شو .اما خوب تحقیق کن و دلیل کارا ...

دیه به روش آوردم گفت آره من کوتاهی کردم ببخشید و اینا ولی باز سر یه بحث دیگه اینجوری رفتار میکنه

چند ماه نامزد موندید ؟ روتون میشه ؟ من فک کنم عقد کنم تا ۶ ماه دست طرفم نگیرم  گوشی نوکیا بگیر ...

نآمدم نبودیم گلم عقد کردیم

من ک خیلی خجالتی ولس اون اصلا گوشی برام گرفت ولی...

ببین عزیزم بزار رک و پوست کنده بهت بگم ،کسی که تو عقد و قبله عروسی اینقدر سرد و بیتفاوت باشه و بهت اهمیت نده ،زنگ نزنه و ۱۷ روز جویای حالت نشه ،بعده عروسی بدتر میشه الان هم خیلی داره خودشو جمع و جور میکنه که اینجوریه بعده عروسی افتضاح تر میشه .این تجربه ای که داری برای خواهرم اتفاق افتاد . کم کم رذالتشم میبینی ،فقط مراقب باش که ازتون نکنه چون گفتی که از لحاظ مالی بالاترین ، مراقب باش تیغ نزنه شمارو .خونه باباتی رفتارش اینه ،بعده عروسی که دیگ یاخداا.

هر قدمی برداشت شما هم وردارین ،چون فامیلین قرار نیست که هرکاری خواست بکنه.

اگه اذیت کرد مهریتو بزار اجرا و دنبال جداشدن باش 

بودن با ادم سرد و بی روح که بویی از مهر و محبت نبرده از تو یه ادم افسرده میسازه .

به نطرم هرچی زودتر خودتو نجات بدی بهتره .گوه خورده که تو رختخواب مهربونه ،از حیوون پست تره 

دقیقا عینه دامادمون .

یکار کن که خانوادت پشتت باشن و پشته تصمیماتت باشن ،همینکه عروسی نکردی ولی اگاهی به رفتارای بیتفاوت اون ،یعنی که دختره عاقلی هستی.

دوست عزیز این سن واسه ازدواج اصلا مناسب نیست و روانشناسا کشتن خودشونو تا بخوان اینو به بقیه بفهمونن.

ازدواج فامیلی غلطه محضه

امیدوارم که قبله عقد مشاوره ی قبل ازدواج رفته باشی ( که فک نکنم رفته باشی یا که پیشه مشاور خوبی نرفته باشی )

مراقب باش پسره تیغتون نزنه ،مثلا اینکه بابات ضامنه وام ازدواجش اصلا نشه. جهیزیه هم تا خودش یکی دوتا کالایی که برای خودش بابد میخرید نخریده توهم جهیزیه فعلا نخر (خلاصه که خیلی مراقب رفتاراش باش ، همه چیشو زیرنطر بگیر )

اگ پیام نمیده و خبر نمیگیره تو هم نادیده اش بگیر ببین تا کی میخواد بیخبر بمونه. کسی که فقط یک شب بخواد ازت بیخبر بمونه ،میتونه که بعدها یک عمر ازت بیخبر بمونه.

کلام اخر : وابسته ی این جونور نشو عزیزم.