2777
2789
عنوان

شوهر من قبول نمیکنه بچه ی ما مشکل داره

| مشاهده متن کامل بحث + 1171 بازدید | 36 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم 

من اتفاقی تاپیک شما رو خوندم

منم ی مشکلاتی با پسرم دارم اما نمیدونم دقیقا چیه 

پسر منم کلاس چهارم الان.

من خودم دختر خیلی باهوش و درسخونی بودم احتمال میدادم پسر منم اینطوری باشه اما نشد! و کلاس اولش کلی غصه خوردم.

پسرم زمان چند ماهگی ، دیر چهار دست و پا رفت . یادمه ۱۱ ماهه بود که تازه شروع کرد چهار دست و پا . و کلا مهارت‌های دستی اش هم کمه. مثلا ی گره باز کنه یا دکمه ی لباسهاش رو تا کلاس اول خودم می‌بستم. یا الان بند کفشش رو مشکل داره ببنده... 

درس خوندن هم تمرکزش بد نیست ولی بی حوصله ست از تکرار درس بدش میاد زیاااد... 

خیلی باهاش چالش دارم. 

تو انجام کارها تنبله. مثلا میخوایم بریم بیرون میگه چی بپوشم میگم برو تو کمدت خودت انتخاب کن اما میگه نه تو بیا بهم بده. و این کارش واقعا عصبی م میکنه.مثلا میخواد بره جایی دنبال وسیله ای بگرده پیداش نمیکنه با اینکه شاید جلو چشمش باشه... 

همش در حال حرص خوردنم با این بچه ... 

با اینکه پسر هشت اما متاسفانه ترسو هم هست مثلا تو دعوا با دوستاش ، می‌ترسه کتک کاری کنه در حالی که به نظرم بچه نیاز داره ی جاهایی از خودش دفاع کنه 

نمیدونم مشکلش چیه 

گفتم اینجا با شما صحبت کنم با توجه به تجربه تون یعنی ممکنه که چی باشه

ممنونم

سلام عزیزم من اتفاقی تاپیک شما رو خوندممنم ی مشکلاتی با پسرم دارم اما نمیدونم دقیقا چیه پسر منم کلاس ...

چیزایی که شما میگی با دختر من فرق داره به نظر من خیلی عادی هست حتی علاقه نداشتم بچه به درس اگر درسش بد نیست نشانه اختلال نیست  اونم تو پسر بچه ها بعد برادر من تو یکی از بهترین دانشگاه های دولتی درس میخونه نخبه هست ولی موقع پیدا کردن وسایلش کلا کور میشه اتاقش افتضاح اما در مورد مهارت حرکتی یا ترسش حتما یه ورزشی بفرست دنبال کنه اعتماد به نفسش بالا می‌ره یه سری تمرین های دست ورزی هم سرچ کنی تو اینترنت زیاد هست مثل خمیر بازی یا مچاله کردم کاغذ