2777
2789
عنوان

دیدین بعضی ها چقدر بی ادبن

422 بازدید | 26 پست

مثلاً شما با خوبی تمام و اخلاق خوش دارید باهاش صحبت میکنید حتی اعتماد به نفسش رو حفظ میکنید و راجع به صفات خوبش حرف میزنید

ولی اون بابی ادبی تمام بهتون بی حرمتی میکنه و بهتون توهین میکنه ؟

ولی بعدش شما هیچ جوابی ندید چون همچین آدمی لیاقت جواب دادن نداره و فقط رها کنید و برید ⁦🚶🏼♀️⁩

من چند وقت پیش خواستگار سنتی و حضوری داشتم مادرش اومد به من گفت تو چه دختر خوبی هستی بذار تورو با پسرم آشنا کنم من بهش بنا به دلایل خودم گفتم نه

ولی اون در جواب حرفم گفت

ان شاللع خوشبخت بشی عزیزم ولی من خیلی دوست داشتم دختر خوبی مثل تو عروسم بشه و بغلم کرد و رفت :)

اما امشب تا به آقایی گفتم نمیشه آشنا بشیم تازه بالحن خیلی خوب گفت برو گمشو خودت دنبال کسی هستی بیاد بگیردت:/

تفاوت هارو نگاه کنید ....

من که جواب اون آقا رو ندادم و فقط گفتم خداروشکرت که ادامه پیدا نکرد ....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلا آدمهای بی شخصیت هرچقدرم ادای باکلاسی و ادب دربیارن موقع جواب منفی یهو خود واقعی رو نشون میدن

بحث عصبانیت و خشم نیست چون حتی تو خشم طرف میتونه ناراحت و بشه و بگه اوکی بره

اینا ذات سلطه گر و نگاه ار بالا ب پایین دارن اصلا طرف حق نداره بهشون جواب منفی بده

اگه میخوای شخصیت واقعی آدما رو بشناسی به واکنششون نسبت به رد شدن و یا نه شنیدن دقت کن.

آره واقعا

من واقعا پشیمونم چرا اون خانم رو درخواستش رو رد کردم قبلاً تاپیک زدم راجع بهش میتونی بخونی

تفاوت اون دوتا توی جنسیتشون بوده

درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              

منم ب یکی جواب منفی دادم مردک پررو دفعه بعد منو دید جلو ی خانم همکارش تحقیرم کرد منم دیگ اونجا نرفتم زنگ زده ب گوشیم

قبلا زنگ نمیزد

ج ندادم

بعد دوهفته باز زنگ زده ج دادم میگ ترسیدم نکنه مردی ج نمیدی

حالا سنش

۱۵سال ازم بزرگتره دختر بزرگ داره 🤦♀️