marjieeeeeee مدیر استارتر عضویت: 1400/08/24 تعداد پست: 2563 عنوان ۳۱۰۰ تجربی 262 بازدید | 22 پست منطقه سه ،پزشکی ازاد یا پردیس قبول میشم؟ 1402/06/14 | 12:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سلول_گالوانی4 عضویت: 1402/06/03 تعداد پست: 1477 اره #کاربر آقا #من همون گرگم که بودم ولی خب خستم زیاد... #من به تلخی زدم چون بیرحمه شیرینی.... #من خیلی وقته از عشق بریدم،چون عمق این دنیای زشتو دیدم... #اگه خورشیدو میخای،یه وقتایی رو بایدم بسوزی....
00baaraanaa00 عضویت: 1402/05/10 تعداد پست: 376 صد درصد 😊 میشه بگی تراز معدلت چند بود ؟ من پشیمان نیستم ، اما نمیدانم هنوز ؛ دل چرا در بازی نیرنگ ها یکرنگ بود ...!
sormei عضویت: 1399/11/26 تعداد پست: 6241 منم خیلی استرس دارم ۱۵۰۰ منطقه ۳ شدم میترسم پزشکی دولتی نشه البته همه ی ایرانو زدم اگه میشد افغانستانم میزدم😐😂ولی ازادو پردیس نزدم نمیتونم برمتا وسط مهر دیونه میشم چندتا آرزو تو دلم دارم میشه برام سه تا صلوات بفرستین؟هرشب دعاتون میکنم❤️
marjieeeeeee مدیر استارتر عضویت: 1400/08/24 تعداد پست: 2563 صد درصد 😊 میشه بگی تراز معدلت چند بود ؟ ایشالا🥲🥲♥️۹۱۰۰ شد عزیزم
marjieeeeeee مدیر استارتر عضویت: 1400/08/24 تعداد پست: 2563 منم خیلی استرس دارم ۱۵۰۰ منطقه ۳ شدم میترسم پزشکی دولتی نشه البته همه ی ایرانو زدم اگه میشد ا ... چرا ازاد و پردیس نزدی عزیزم؟🥲🥲حتما سراسری میاری دوست من سال ۴۰۰ با ۱۶۰۰ سراسری سبزوار قبول شد بعد سال پیشم یکی با ۱۹۰۰ سراسری دزفول قبول شد منم دارم سکتهه میکنمم چرا جواب اینقد دیر میااد ولی فک کنم تا ۶ مهر اینا بیاد
sormei عضویت: 1399/11/26 تعداد پست: 6241 چرا ازاد و پردیس نزدی عزیزم؟🥲🥲حتما سراسری میاری دوست من سال ۴۰۰ با ۱۶۰۰ سراسری سبزوار قبول شد بعد ... خداکنه منم بیارمهزینش سنگینه نمیتونم بدمکاش همون شیش مهر بیاد فعلا که میگن اواسط مهر چندتا آرزو تو دلم دارم میشه برام سه تا صلوات بفرستین؟هرشب دعاتون میکنم❤️
marjieeeeeee مدیر استارتر عضویت: 1400/08/24 تعداد پست: 2563 خداکنه منم بیارم هزینش سنگینه نمیتونم بدم کاش همون شیش مهر بیاد فعلا که میگن اواسط مهر حتما میاری نگران نباش ♥️منم دق کردم اینقد حوصلم سر رفته نمیدونم چیکار کنم از بیکاری
sormei عضویت: 1399/11/26 تعداد پست: 6241 حتما میاری نگران نباش ♥️منم دق کردم اینقد حوصلم سر رفته نمیدونم چیکار کنم از بیکاری انشالله شما هم جای خوبی قبول شی❤️اره واقعا اون روزا که صرف درس خوندن میشد یه هدفی انگیزه ای چیزی داشتم الان روزا خیلی بی هدف میگذرن اعصاب خورد کنه چندتا آرزو تو دلم دارم میشه برام سه تا صلوات بفرستین؟هرشب دعاتون میکنم❤️
خوشگل__خانووممم عضویت: 1402/04/04 تعداد پست: 875 منم خیلی استرس دارم ۱۵۰۰ منطقه ۳ شدم میترسم پزشکی دولتی نشه البته همه ی ایرانو زدم اگه میشد ا ... نیمسال دوم هم زدی؟اگه زدی پزشکی دانشگاه ایران نیمسال دومش قطعا میاریدوستم ۱۶۰۰ شد پارسال اورد
marjieeeeeee مدیر استارتر عضویت: 1400/08/24 تعداد پست: 2563 قطعا استرس دارم امسال ظرفیت پردیسو کمش کردن😣
sormei عضویت: 1399/11/26 تعداد پست: 6241 نیمسال دوم هم زدی؟ اگه زدی پزشکی دانشگاه ایران نیمسال دومش قطعا میاری دوستم ۱۶۰۰ شد پارسال ا ... اره دومم زدم ولی دانشگاه ایران دانشگاه تاپیه مگه میشه با این رتبه؟سهمیه نداشت؟بومی کجاست؟من نگرانم زاهدانو زابلم نیارم چندتا آرزو تو دلم دارم میشه برام سه تا صلوات بفرستین؟هرشب دعاتون میکنم❤️
خوشگل__خانووممم عضویت: 1402/04/04 تعداد پست: 875 اره دومم زدم ولی دانشگاه ایران دانشگاه تاپیه مگه میشه با این رتبه؟ سهمیه نداشت؟ بومی کجاست؟ من نگ ... خیالت راحت میاری سهمیه نداشت منطقه ۳ بود پارسال ظرفیت زیاد شده بود واسه همین تونستامسال از پارسالم بیشتره