2777
2789

اره

#کاربر آقا    #من همون گرگم که بودم ولی خب خستم زیاد... #من به تلخی زدم چون بیرحمه شیرینی....   #من خیلی وقته از عشق بریدم،چون عمق این دنیای زشتو دیدم...      #اگه خورشیدو میخای،یه وقتایی رو بایدم بسوزی....

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

منم خیلی استرس دارم 

۱۵۰۰ منطقه ۳ شدم میترسم پزشکی دولتی نشه البته همه ی ایرانو زدم اگه میشد افغانستانم میزدم😐😂

ولی ازادو پردیس نزدم نمیتونم برم

تا وسط مهر دیونه میشم

چندتا آرزو تو دلم دارم میشه برام سه تا صلوات بفرستین؟هرشب دعاتون میکنم❤️
منم خیلی استرس دارم  ۱۵۰۰ منطقه ۳ شدم میترسم پزشکی دولتی نشه البته همه ی ایرانو زدم اگه میشد ا ...

چرا ازاد و پردیس نزدی عزیزم؟🥲🥲حتما سراسری میاری دوست من سال ۴۰۰ با ۱۶۰۰ سراسری سبزوار قبول شد بعد سال پیشم یکی با ۱۹۰۰ سراسری دزفول قبول شد 

منم دارم سکتهه میکنمم چرا جواب اینقد دیر میااد ولی فک کنم تا ۶ مهر اینا بیاد 

چرا ازاد و پردیس نزدی عزیزم؟🥲🥲حتما سراسری میاری دوست من سال ۴۰۰ با ۱۶۰۰ سراسری سبزوار قبول شد بعد ...

خداکنه منم بیارم

هزینش سنگینه نمیتونم بدم

کاش همون شیش مهر بیاد فعلا که میگن اواسط مهر

خداکنه منم بیارم هزینش سنگینه نمیتونم بدم کاش همون شیش مهر بیاد فعلا که میگن اواسط مهر

حتما میاری نگران نباش ♥️منم دق کردم اینقد حوصلم سر رفته نمیدونم چیکار کنم از بیکاری

حتما میاری نگران نباش ♥️منم دق کردم اینقد حوصلم سر رفته نمیدونم چیکار کنم از بیکاری

انشالله شما هم جای خوبی قبول شی❤️

اره واقعا اون روزا که صرف درس خوندن میشد یه هدفی انگیزه ای چیزی داشتم الان روزا خیلی بی هدف میگذرن اعصاب خورد کنه

منم خیلی استرس دارم  ۱۵۰۰ منطقه ۳ شدم میترسم پزشکی دولتی نشه البته همه ی ایرانو زدم اگه میشد ا ...

نیمسال دوم هم زدی؟

اگه زدی پزشکی دانشگاه  ایران نیمسال دومش قطعا میاری

دوستم ۱۶۰۰ شد پارسال اورد

نیمسال دوم هم زدی؟ اگه زدی پزشکی دانشگاه  ایران نیمسال دومش قطعا میاری دوستم ۱۶۰۰ شد پارسال ا ...

اره دومم زدم ولی دانشگاه ایران دانشگاه تاپیه مگه میشه با این رتبه؟

سهمیه نداشت؟

بومی کجاست؟

من نگرانم زاهدانو زابلم نیارم

اره دومم زدم ولی دانشگاه ایران دانشگاه تاپیه مگه میشه با این رتبه؟ سهمیه نداشت؟ بومی کجاست؟ من نگ ...

خیالت راحت میاری

سهمیه نداشت 

منطقه ۳ بود 

پارسال ظرفیت زیاد شده بود واسه همین تونست

امسال از پارسالم بیشتره