2777
2789
عنوان

حالم از پوستم بهم میخوره

590 بازدید | 47 پست

۲هفته دیگه عروسیمه ی ماهه پوستم شروع کرده ب جوش زدن جوشا بزرگ و دردناک و زشت حالا روزی دوبار چرک خشک کن بخورم بنظرتون تاثیر میزاره؟

۱۹اردیبهشت فهمیدم اومدی تو دلم زندگی مادر♥️😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب تو این دوماه میرفتی دکتر

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

میخای چندتا کار بدم من؟ سورتم خیلی جای جوش داشت و جوش بزرگ و پول برا لیزرم نداشتم.ولی خیلی خوب شدن الان

😒درخواست دوستی آقایون ممنوع😡متعهد به یک قلب😍میدونستی اگه یه ایه الکرسی برای اهل قبور بفرستی☆هرجایی که باشی☆بعد از اتمام ایه الکرسی یه فرشته تا روز قیامت برات ذکر میگه؟؟؟❤میشه برا واشدن گره های زندگیم یه صلوات بفرستی  امیدوارم گره های زندگیت واشه تویی ک داری میخونی❤

تنها راه حل اینه ک قرص راکوتان بخوری فوری پوستت میشه آینه بیشتر از 4 یا 5تا نخور یه روز درمیون هم بخور...یه کم پوست صورتت و لبت فقط پوسته پوسته میشه ک آبرسان یا مرطوب کننده بزن و بالم لب بزن همین.

اگر خدا بخواهد میشود❤️🙏خداوندا مصلحتمان را در آرزوهایمان قرار بده💞الهی امین💞
فیشال اولش بدتر میکنه سکته میکنع بدبخت

خب اونجا بهش میگن دیگه

دختر خاله منم دم عقدش این طوری بود رفت خیلی بهتر شد

ابر بارنده به دریا میگفت گر نبارم تو کجا دریایی       در دلش خنده کنان دریا گفت:ابر بارنده تو هم از مایی

عزیزم به صورتت آبلیمو بزن جوش هارو خشک میکنه سعی کن تا عروسی زیاد گرمی و چیزهای گرم و شیرین نخوری باعث میشه جوش بزنی کرم ضد جوش و فیشیال اینام هست رو پوست شما نمیدونم ولی من خودم وقتی استفاده میکنم اولش صورتم بد تر میشه میریزه بیرون کامل بعد دو هفته شروع میکنه به خوب شدن چون لایه سازی میکنه پوست رو بازم شما به پوست خودت نگا اگر کرم و اینا روش زود تاثیر میزاره برو دکتر

زنده باد اشتباهات من...که بی‌پروا بهت گفتم دوستت دارم وُ تو رَم کردی... که خلافِ نظرِ خانواده رفتم دنبال علاقه‌م و بعد با مغز خوردم زمین وُ برگشتم وُ از صفر شروع کردم که شب امتحان نشستم فیلم دیدم و رفتم چرخیدم الکی وُ بعدش گند زدم. که بی‌حساب کتاب پولامو خرج کردم وُ خوردم به یه پیسیِ سنگین.که گفتم رفیقمه،از گوشت و پوست و خون گذاشتم براش اما همون آدم با پوستی که از من کَندن واسه خودش پیراهن دوخت...ببین هر طوری دلت می‌خواد قضاوتم کن. اما تو چه میدونی من اون لحظات چقدر زندگی کردم!زنده باد اشتباهات من. که توی تنهایی بغلشون می‌کنم. یه بغلِ محکم... اونا سهم منن از زندگی. من اون لحظات احساس زنده بودن داشتم. میفهمی؟؟؟؟؟؟

منم پوستم کک مک و لک داره.بنظرتون تابستونو پائیز واسه درمان فصل خوبیه؟؟

یا بزارم پاییزو زمستون

اژدهای کوچک پرسید:اگه بعضی‌ها از من یا کارهام خوش‌شون نیاد چی؟پاندای بزرگ گفت:«تو باید راه خودت رو بری.بهتره اون‌ها رو از دست بدی تا خودت رو.»    اقای قاضی:یه جا هست به اسم  وقتی  دیگه هیچی شادت نمیکنه؛ الان دقیقا همونجام.  
چیع؟

یک درمان دستی چند مرحله‌ای شامل پاکسازی، لایه‌برداری و آب‌رسانی عمقی که باعث بسته شدن منافذ باز  صورت می‌شود. این نوع پاکسازی معمولا یک ساعت طول می‌کشد و در طول آن با بیرون کشیدن سلول‌های مرده به کمک یک ماسک مقوی درمان اصلی برای از بین بردن مشکلات رایج  آغاز خواهد شد.

ابر بارنده به دریا میگفت گر نبارم تو کجا دریایی       در دلش خنده کنان دریا گفت:ابر بارنده تو هم از مایی