2777
2789
عنوان

حالم از پوستم بهم میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 590 بازدید | 47 پست

تتراسایکلین بخورین با راکوتان و هر روز صب با محلول افیندمایسین صورتتون تمیز پاک کنید و صبح و شب با فوم ضد جوش بشورین، احتمالا برایه است سه ولی اگه چرکینن حتما ب دکتر پوست بعدا مراجعه کنید ولی الان فعلا این کارارو انجام بدین ک روز عروسی پوستتون بهتر بشه

تنها راه حل اینه ک قرص راکوتان بخوری فوری پوستت میشه آینه بیشتر از 4 یا 5تا نخور یه روز درمیون هم بخ ...

راکوتان عوارض داره هرکسی هم نباید بخوره حتما باید تحت نظر پزشک باشه همون چهار پنج‌تاش هم ممکنه واسه شرایط جسمانی استارتر مناسب نباشه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

1.قرص بیوتین

2.مخلوط گلاب و گلیسیرین. شبا میزنم هم برا پری نرم میکنه

3.جوش شیرین وابلیموقاطی کن یه روز درمیان منافذمنافذ میبنده

4.پماد زینک

😒درخواست دوستی آقایون ممنوع😡متعهد به یک قلب😍میدونستی اگه یه ایه الکرسی برای اهل قبور بفرستی☆هرجایی که باشی☆بعد از اتمام ایه الکرسی یه فرشته تا روز قیامت برات ذکر میگه؟؟؟❤میشه برا واشدن گره های زندگیم یه صلوات بفرستی  امیدوارم گره های زندگیت واشه تویی ک داری میخونی❤
تنها راه حل اینه ک قرص راکوتان بخوری فوری پوستت میشه آینه بیشتر از 4 یا 5تا نخور یه روز درمیون هم بخ ...

نزدیکه ی سال خوردم باز ریختن بیرون

۱۹اردیبهشت فهمیدم اومدی تو دلم زندگی مادر♥️😍
راکوتان عوارض داره هرکسی هم نباید بخوره حتما باید تحت نظر پزشک باشه همون چهار پنج‌تاش هم ممکنه واسه ...

اگه بیماری خاصی نداره عوارضی هم نداره برا این تعداد...دیگه هیشکی بدتر از من نبود ک آنزیم کبدیم (گرمی) بالاهست و فوری جوش میزنم خوردم هیچی هم نشد

اگر خدا بخواهد میشود❤️🙏خداوندا مصلحتمان را در آرزوهایمان قرار بده💞الهی امین💞

فقط یه چیز بهت میگم عزیزم

همین الان برو پماد زینک اکستید و داروخونه بخر ۱۵ هزار تومنه

شب ها یه طوری بزن که یه  لایه رو پوستت سفیدی بمونه و بعد ۲   ۳   ساعت با دستمال پاک کن حالت معمولی رو پوستت بمونه

بعد ۴ روز صورتت صاف صاف میشه

اونوقت دعام کن 🥺

یه روزی میرسه، حال منم خوب باشه 💫
نزدیکه ی سال خوردم باز ریختن بیرون

یعنی موقعی ک میخوردی میریختی بیرون؟ یا وقتی قطعش میکردی؟ چون موقعی ک قطع میکنی ب حالت اول برمیگرده من خودم قبلا دکتر پوست برام نوشته بود.ک هفته ای دوتا دونه میخوردم پوستم عالی میشد

یعنی موقعی ک میخوردی میریختی بیرون؟ یا وقتی قطعش میکردی؟ چون موقعی ک قطع میکنی ب حالت اول برمیگرده م ...

ن دورش ک تموم شد تا سه چهار ماه پوستم خوب بود بعد باز جوش زدم

۱۹اردیبهشت فهمیدم اومدی تو دلم زندگی مادر♥️😍
اگه بیماری خاصی نداره عوارضی هم نداره برا این تعداد...دیگه هیشکی بدتر از من نبود ک آنزیم کبدیم (گرمی ...

خب ممکنه بیماری خاصی داشته باشه

یا داروی دیگه‌ای مصرف کنه تداخل پیدا کنه

ما که نمیدونیم

بهتره همچین چیزهایی رو توصیه نکنید درکل

بدن با بدن فرق می‌کنه تو شرایط شما مشکل ساز نشده ممکنه تو شرایط جسمانی یه نفر دیگه مشکل‌ساز بشه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

روغن هسته انار بزن روی جوش هات هر شب قبل خواب بزن صبح بشور میره . فقط روی جوش هات بزن کل صورت نزن 🚫

تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود در انتظار خدا بودن یعنی درنیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری💚.
ن دورش ک تموم شد تا سه چهار ماه پوستم خوب بود بعد باز جوش زدم

خب عزیزم الان ک نزدیک عروسیه یه چنتا دونه اشو بنداز بالا موقتا بعدا مجزا برا پوستت برو دکتر چون حس میکنم جوشات هورمونیه میگی چرکی و بزرگه باید یه دکتر زنان بری خدایی نکرده تنبلی تخمدان نداشته باشی