2777
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

الهی خدا دل همه مارو شاد کنه فقط خوشحالی ک خدامیده موندگاره و منم از این خوشحال ها میخوام خداااا🥺😭🙏💕

جَوانهِ‌میزنَم‌از‌رویَ‌زَخم‌هایم:)🌱️  دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه✊⚡ ⦇بُگذار‌اُمیدواری‌دَر‌سیاه‌تَرین‌روزها،  هُنرِ‌تو‌باشَد...💗🌸🌚⦈️  خدایا من از تو یک پایان خوش میخوام، توبساز توبسازی قشنگتره...💙✨  

منم یهویی فاز غم میگیرم آهنگ شاد گوش بده 

قسمت بد داستان اینجاست که:                                 ما ن ازدواج رو خواستیم                                            ن جدایی رو💔:)
من خودکلمه بیتفاوت وخوشحالم گوربابای دنیا وغمای رنگارنگش که هیچموقع تمومی نداره

وآقا تمومی نداره 

(من ) تا پایان عمر صبر نمی کنم تو یاد بگیری چکونه باید با من رفتار کنی....باعث حال خوبیم باش لطفا

شادش کن بابا بیا وسط 💃💃💃🕺🕺🕺🕺 . . . . راستش منم همینطور دیوونه شدم🙁

باور کن گاهی حس می کنم لب هام برای لبخند با اکراه روی گونه م خط میندازند تا لبخند بزنم.. 

الهی آمین 💜✨🦋

🙏💐

جَوانهِ‌میزنَم‌از‌رویَ‌زَخم‌هایم:)🌱️  دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه✊⚡ ⦇بُگذار‌اُمیدواری‌دَر‌سیاه‌تَرین‌روزها،  هُنرِ‌تو‌باشَد...💗🌸🌚⦈️  خدایا من از تو یک پایان خوش میخوام، توبساز توبسازی قشنگتره...💙✨  
2790
2778
2791
2779
2792