2777
2789

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

الهی خدا دل همه مارو شاد کنه فقط خوشحالی ک خدامیده موندگاره و منم از این خوشحال ها میخوام خداااا🥺😭🙏💕

جَوانهِ‌میزنَم‌از‌رویَ‌زَخم‌هایم:)🌱️  دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه✊⚡ ⦇بُگذار‌اُمیدواری‌دَر‌سیاه‌تَرین‌روزها،  هُنرِ‌تو‌باشَد...💗🌸🌚⦈️  خدایا من از تو یک پایان خوش میخوام، توبساز توبسازی قشنگتره...💙✨  

منم یهویی فاز غم میگیرم آهنگ شاد گوش بده 

قسمت بد داستان اینجاست که:                                 ما ن ازدواج رو خواستیم                                            ن جدایی رو💔:)
من خودکلمه بیتفاوت وخوشحالم گوربابای دنیا وغمای رنگارنگش که هیچموقع تمومی نداره

وآقا تمومی نداره 

دنیا آنقدر طولانی نیست که وقتتو برای هر کسی خرج کنی ....برای خودت باید ارزش قائل باشی تا دیگران برات ارزش قائل بشن ....

شادش کن بابا بیا وسط 💃💃💃🕺🕺🕺🕺 . . . . راستش منم همینطور دیوونه شدم🙁

باور کن گاهی حس می کنم لب هام برای لبخند با اکراه روی گونه م خط میندازند تا لبخند بزنم.. 

الهی آمین 💜✨🦋

🙏💐

جَوانهِ‌میزنَم‌از‌رویَ‌زَخم‌هایم:)🌱️  دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه✊⚡ ⦇بُگذار‌اُمیدواری‌دَر‌سیاه‌تَرین‌روزها،  هُنرِ‌تو‌باشَد...💗🌸🌚⦈️  خدایا من از تو یک پایان خوش میخوام، توبساز توبسازی قشنگتره...💙✨  
2827
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز