2777
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

الهی خدا دل همه مارو شاد کنه فقط خوشحالی ک خدامیده موندگاره و منم از این خوشحال ها میخوام خداااا🥺😭🙏💕

جَوانهِ‌میزنَم‌از‌رویَ‌زَخم‌هایم:)🌱️  دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه✊⚡ ⦇بُگذار‌اُمیدواری‌دَر‌سیاه‌تَرین‌روزها،  هُنرِ‌تو‌باشَد...💗🌸🌚⦈️  خدایا من از تو یک پایان خوش میخوام، توبساز توبسازی قشنگتره...💙✨  

منم یهویی فاز غم میگیرم آهنگ شاد گوش بده 

قسمت بد داستان اینجاست که:                                 ما ن ازدواج رو خواستیم                                            ن جدایی رو💔:)
من خودکلمه بیتفاوت وخوشحالم گوربابای دنیا وغمای رنگارنگش که هیچموقع تمومی نداره

وآقا تمومی نداره 

(من ) تا پایان عمر صبر نمی کنم تو یاد بگیری چکونه باید با من رفتار کنی....باعث حال خوبیم باش لطفا

شادش کن بابا بیا وسط 💃💃💃🕺🕺🕺🕺 . . . . راستش منم همینطور دیوونه شدم🙁

باور کن گاهی حس می کنم لب هام برای لبخند با اکراه روی گونه م خط میندازند تا لبخند بزنم.. 

الهی آمین 💜✨🦋

🙏💐

جَوانهِ‌میزنَم‌از‌رویَ‌زَخم‌هایم:)🌱️  دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه✊⚡ ⦇بُگذار‌اُمیدواری‌دَر‌سیاه‌تَرین‌روزها،  هُنرِ‌تو‌باشَد...💗🌸🌚⦈️  خدایا من از تو یک پایان خوش میخوام، توبساز توبسازی قشنگتره...💙✨  
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   miss_reyhane  |  1 ساعت پیش
توسط   avinmina  |  1 ساعت پیش